Szerintetek hülyeség részletre venni telefont?
Figyelt kérdés
Ti melyik szolgáltatót ajánljátok?
Ha ez segít, havi nettó keresetem 170.000 Ft
2018. febr. 3. 15:39
2/13 A kérdező kommentje:
nem vagyok nagyon kibékülve az androiddal.
Iphone 8-at tervezek venni.
2018. febr. 3. 16:07
3/13 anonim válasza:
Szerintem az, én nem adósítanám el magam egy mobilért
4/13 anonim válasza:
Akkor Galaxy s8 vegyél sok ismerösöm mondja hogy szar az iphonok ne azt vegyed.
5/13 anonim válasza:
Hülyeség.
Az a telefon 3 év múlva semmit nem fog érni. A pénzt nem termeli, csak szórakozásra és mutogatni jó.
Emellett persze bármikor elhagyhatod, ellophatják, vízbe eshet, stb.
Én a havi fizetésem felénél drágább telefont nem vennék. Neked is inkább ilyen 80 ezres kategóriában kéne nézelődnöd, az passzol a pénztárcádhoz.
6/13 A kérdező kommentje:
van megtakarított pénzem, megtehetném hogy ilyet vegyek,csak a havi 17000 ft nem hülyeségre költeném, hanem erre.mivel ez az összeg erre menne el, így nem lenne bennem, hogy ezt az extra dolgot megvegyem hónapról-hónapra.
2018. febr. 3. 18:07
7/13 A kérdező kommentje:
extra dolog: mindenféle hülyeség
2018. febr. 3. 18:16
8/13 anonim válasza:
Én is hülyeségnek tartom.
Úgy vagyok vele, hogy amit nem tud az ember egyben megvenni, azt nem kell megvenni, vagy lentebb kell adni a szintet. Kivétel ez alól maximum a lakás, ház vásárlás.
9/13 anonim válasza:
Szerintem se jó hitelre venni semmit.
10/13 anonim válasza:
Ne vegyél telefont hitelre. Tipikus eset arra, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!