Segitség! Beleejtettem a telefonomat a vizbe, nagyjából 3 másodpercig volt a vizben, egyből kiszedtem?
Figyelt kérdés
Egy ideig ki-be kapcsolgatott, aztán a "beleejtés" után 20 perccel már rizsben volt/van. Samsung Galaxy A5, nemtudom mit kezdjek, reménykedek hogy a rizs majd felszivja a nedvességet. Egyéb tippek, hogy mi tévő lehetnék?2018. febr. 2. 23:53
2/10 anonim válasza:
Kovi mobilod vizallo legyen ha mar azzal furdesz
3/10 anonim válasza:
Ma estére már belefáradtam a vitatkozásba, de ez a telefont rizsbe akkora baromság, mint ide Lacháza. A rizspor, ami belemegy, többet árt neki, mint a víz.
Egyébként is unibody telefonnál még is mit számít? Ennyi erővel egy zsák krumpli közé is rakhatnád.
4/10 Szirty válasza:
Azonnal ki kellett volna venni belőle az akkumulátort.
Ha benne hagytad akkor valószínűleg fújhatod.
Ha kivetted volna az akkut akkor sem 100% hogy túléli, de sokat javított volna az esélyeken.
Víz + elektronika + áram = veszélyes hulladék
5/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ki kellett venni volna az aksit, de A5-nél ez nem olyan könnyű, hogy leveszed a hátlapját és kész, ehhez külön eszközök kellenek, kb. csak szervizben tudják leszedni
2018. febr. 3. 09:38
7/10 anonim válasza:
"Egyéb tippek, hogy mi tévő lehetnék?"
Vegyél új telefont. Lehetőleg valami olcsóbb darabot, mert egyértelmű, hogy nem tudsz rá vigyázni.
8/10 A kérdező kommentje:
Régebbi tipus volt, 2014-es, 35 ezerért vettem annyira nem volt vészes és már 2,5 éve használom, szóval azt nem mondanám hogy nem tudok rá vigyázni, ez csak egy baki volt.
2018. febr. 3. 09:49
9/10 Szirty válasza:
"ez nem olyan könnyű, hogy leveszed a hátlapját és kész"
Ez semmit nem változtat a dolgon. Így járás esete...
10/10 anonim válasza:
Te szirty mekkora marhaságot írsz! Kérdem tőled, ki tudja venni otthoni körülmények között az akkumulátort a telefonból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!