A telefonomat beleejtettem a vízbe. És most nem működik az érintő képernyő. Mit kell ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A5 2016-om van szóval nem lehet leszedni a hátlapját. Ha 1-2 napot várok h kiszáradjon akkor megjavulhat és ha mégis elromlik, akkor mennyiért csinálják meg a szervízben?2016. aug. 27. 22:23
1/9 anonim válasza:
ezt már elbtad, amikor bekapcsoltad, ha holnap szervizbe viszed talán megúszod egy kijelzőcserével, de nagyobb esély a kukára
2/9 donmogyoróscsirke válasza:
Ha szétszedni nem is lehet, első dolog lett volna kikapcsolni azonnal, és valami szellős helyre tenni bő 2 napra. Garancia az felejtős, de gondolom ez evidens. Amennyiért meg megcsinálják 1-2 helyen már másik telefont veszel. Ismerős helyzet ehh..
3/9 anonim válasza:
Be esik a vízbe
1 kikapcs
2 elem eltávolítása
3 tál rizsbe berakni egy napra
4/9 A kérdező kommentje:
Kikapcsoltam mihelyt beesett és kitettem száradni...
Félig még szerencsére működik, az érintő képernyő mostmár működik amikor akar, de a menü és a visszagomb az nem :,(
2016. aug. 27. 23:32
5/9 Szirty válasza:
Ha beleesik a vízbe, akkor a következőket kell tenni:
1, Kiveszed a vízből
2, Kiveszed az akkumulátort a készülékből
3, Szétszedve szárítod száraz meleg helyen 5-6 napig
6/9 anonim válasza:
Na, ezért nem kaptál iPhone-t karácsonyra. Szüleid tudják már?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem is akartam almás telót... :D
Én nem szeretem az 'ájfón'-t :D
2016. aug. 29. 19:39
9/9 anonim válasza:
Ha még mindig ez a probléma akkor 2 hétig hagyd kikapcsolva hüssös helyen és ha lehet porszívózd ki a hajszárító helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!