Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ok nélkül végleg letiltott...

Siad the undead kérdése:

Ok nélkül végleg letiltott facebook profilt valami csoda folytán vissza lehet állítani?

Figyelt kérdés
Már a 3. vagy 4. fb profilomat tiltották le, pedig semmit nem vétettem a szabályzat ellen. Hiába írok a facebooknak, semmit nem érek vele. Tud valaki segíteni? Idióták ne fárasszanak. Köszi.

2018. febr. 1. 18:58
1 2
 11/16 bateszka válasza:
40%
Tudom, hogy több mint 1éves a kérdés, de mivel úgyis biztos nézik még emberek, mert nekem is feldobta a google, ezért válaszolnék itt pár okoskodónak. K**vára van olyan, hogy ok nélkül tilt a facebook, mondjuk ha a srácnak már ez a 3. 4. alkalom akk valszeg nem véletlen:D, de velem ma konkrétan ez történt. 9 éve van meg a profilom, soha nem szegtem meg semmilyen irányelvet, nem szoktam kommentelgetni, másokat zaklatni, képet is alig rakok fel, azt is magamról, vagy normal dolgokrol, saját névvel vagyok stb. szóval egy tök átlag felhasználó. Ma felkelek és mégis tiltva lettem, messengerhez se férek ugye hozzá, semmi. 0 konkrét indoklás, csak hogy megsértettem az irányelveket, hát oké. Írtam nekik, elküldve az egyik okmányom képét, mert kérik, különben szóba sem állnak veled. Meglátjuk mi lesz, de felháborító.
2019. jún. 17. 12:38
 12/16 anonim válasza:
dettó! ugyan ez történt ma velem is 10 éve van facebookom és sose volt semmi gond vele, alig használom, mégis azt láttam ma, hogy nem működött a messengerem mert letiltottak.. ugyan ez tesómmal is, úgy, hogy külön élünk, teljesen függetlenek vagyunk egymástól, és egy napon tiltottak mindkettőnket.. ő még annyit se használja, mint én. Érdekes...
2019. jún. 17. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem fontos régi kérdéseket előszedni, ha néztétek volna a friss kérdéseket.

Mai nap folyamán több új kérdést írtak ki, ok nélkül letiltott emberek.

Tehát ez most hihetőnek látszik, valami hiba kerülhetett a rendszerbe.

Tegyetek panaszt minél többen, hogy kapjanak a fejükhöz!

(Engem nem érdekel a Facebook.)

2019. jún. 17. 15:05
 14/16 anonim válasza:

Engem is ma tiltott minden ok nélkül, kb 10eve van/volt meg a fiokom, soha semmilyen probléma nem volt, és ma egyszer csak nem tudtam belépni, egyik ismerosomet is tiltottak, O sem tudja,hogy miert.

Elküldtem amit kertek (email, teljes név, szemelyirol, jogsirol kép)de nem tudom hogy mit érek el vele

2019. jún. 17. 17:15
 15/16 bateszka válasza:
13nak mondanám, hogy igen, most valami nagyobb hiba történt nyílván, de én általánosságban próbáltam rávilágítani, hogy nem egyszer előfordult már, hogy valakit ok nélkül tiltanak. Engem sem a facebook érdekel, hanem az, hogy írásban messengeren tartom szinte mindenkivel a kapcsolatot, és jelenleg 9év beszélgetéséhez nem férek pl hozzá, és még csak 1 üzenetet sem tudok küldeni senkinek akinek nem tudom a számát. Úgyhogy a zárójeles megjegyzésed nem igazán értem, ha nem érdekel valami nem szólok hozzá, nem foglalkozom vele.
2019. jún. 17. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:

# 15

Pedig nem bonyolult.

1. Amit írtam, tájékoztatásnak szántam, hogy ne csodálkozzatok, mások is így jártak. Attól, hogy engem nem érdekel valami, még megpróbálhatok segíteni másoknak, ha nem veszed zokon.

2. Zárójeles részt csak azért írtam, hogy elhatároljam magam: nehogy valaki azt higgye, én is valami Facebookos zombi lennék esetleg.

Nem, nem vagyok Facebookos zombi, még a feltételezés is sértő lenne számomra.

2019. jún. 17. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!