Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Letiltott iphoneval vertek...

Letiltott iphoneval vertek at! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan 5 honapja vettem egy iphone 6s keszuleket kez alol nem kis osszegert.. A vasarlasnal az elado azt mondta egybe kilett fizetve az eszkoz stb majd irtunk egy adas vetelit (amin sajnos az ar nem szerepel) kb 1-2hete kiirta a telefon hogy nincs szolgaltato amivwl nem tudtam mit kezdeni ezert bevittem egy telefonoshoz aki szinten nem tudta miert..

A napokba csekkoltam az IMEI szamot ami altal rajottem hogy az eszkozom lelett tiltva.. voltunk ma a szolgaltatonal amivel semmire nem jutottunk mivel informaciot nem adhatnak ki jogok miatt addig amig az elado nincs mellettunk.. atmentem egy masik helyre ahol a rendorseget ajanlottak egyetlen megoldasnak . Nagyon duhos voltam de nem akartunk azonnal bajt ezert rakerestunk erre az “eladora” a facen .

Meg is talaltuk de nem valaszol es a kepek alapjan (nem vagyok rasszista tavol all tolem) de egy “maffia” cigany

Ezert a szuleim nem mernek feljelentest tenni amiert “baj lesz belole” stb

Szerintetek most mit tegyek?

Egyaltalan mi fog tortenni a telefonommal ha nem teszunk semmit?

(Valaszokat koszonom) 15f

2017. okt. 12. 20:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Gratutálok!Ennyi eszed van!
2017. okt. 12. 20:58
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Szolgáltató lelett tiltva minden más müködik kivéve sms hivás stb . Vagy dobod a francba és veszel másikat ezzel megtanulva hogy feketepiacrol nem veszünk új márkás telót.

Magyon nem tudsz vele mit csinálni rendörséget se nagyon fogja érdekelni.

2017. okt. 12. 21:05
 3/16 A kérdező kommentje:
nekem a telefon a facebookra es ilyenekre kell vegulis mert hivasba mar nagyon senki nem keres hanem neten er el mindenki. Vagyis igy tovabb tudom erre hasznalni a telefont vagy nem?
2017. okt. 12. 21:12
 4/16 anonim ***** válasza:
87%
WiFi-n tudsz netezni, mobilneten nem.
2017. okt. 12. 21:22
 5/16 anonim ***** válasza:
20%

Ahogyan a kedves második írta: "Szolgáltató lelett tiltva minden más müködik kivéve sms hivás"

Ez azt jelenti, hogy minden másra tudod használni, csak úgymond rendes telefonként nem.(Facebook/messenger meg a többi app menni fog továbbra is rajta, ha eddig mentek.)

Legközelebb üzletből vásárolj. Használt mobilokat is szoktak ott valamivel olcsóbban eladni. Amellett, hogy tiszta az üzlet, szoktak 3-12 hónapos garanciát is adni a mobilra, ha valami gebasz lenne...de nem szokott, mert ők komolyan átnézik.

Ui: Ugye tanultál ebből az esetből? Ne legyél ilyen kis naív! Majdnem olyan rossz eset vagy, mint én voltam anno.XD

2017. okt. 12. 21:22
 6/16 anonim ***** válasza:

dehogy nézik át a gsm boltokban. persze, adnak garanciát rá, de miután valaki elviszi, összeteszik a két kezüket, hogy ne legyen vele gáz.

ezért veszik be jóval olcsóbban a kártyafüggő telefonokat, mivel mint ahogy egy magánszemély, ők sem tudják lekérni a szolgáltatótól, hogy tényleg ki lett-e fizetve. ott van az eladó összes adata náluk, de baj esetén ők is csak perelhetik.

megjegyzem én is régebben egy olyan iPhone-t adtam el nekik, aminek gyengélkedett az akksija, kamerán is volt 1 pixelhiba...szerinted lett belőle bajom? körbenézték, mondtak rá egy árat, én meg odaadtam.

és azzal sincs baj, ha az ember magánszemélytől vásárol használt cuccot, de akkor legalább legyen kártyafüggetlen, meg persze nézze át rendesen, de aki biztosra akar menni, drágábbért egy megbízható gsm boltból vásároljon, de ott is csak függetlent. ott legalább ha baj van, akkor van garancia.

2017. okt. 12. 22:07
 7/16 anonim ***** válasza:
74%

"A vasarlasnal az elado azt mondta"

"rakerestunk erre az “eladora” a facen .

Meg is talaltuk de nem valaszol es a kepek alapjan (nem vagyok rasszista tavol all tolem) de egy “maffia” cigany "

Bennem csak az a kérdés merül föl: Amikor megvetted, nem tűnt fel, hogy egy "maffia" cigány? Gondolom, ha írtatok adás-vételit akkor csak jelen volt. Hát azt alá is kéne írni.

2017. okt. 12. 22:21
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Ezért nem kell használt telefont venni. Főleg nem cigánytól. Sőt, tőlük semmit.
2017. okt. 12. 22:25
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

Senkitől se kell venni ócskaságokat. Ha kevesebbb pénz van , akkor olcsóbb telefont kell venni.

De ma már nagyon jó telefonokat lehet kapni olcsóbban mint akár melyik használt iphone, és felveszi a versenyt vele, de némelyik már jobb is.

2017. okt. 12. 22:34
 10/16 anonim ***** válasza:
sőt, azokat is pontosan ugyanúgy le tudják tiltani, ha az ember olyan forrásból veszi, ahonnan nem kéne :D
2017. okt. 12. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!