Letiltott iphoneval vertek at! Mit tegyek?
Lassan 5 honapja vettem egy iphone 6s keszuleket kez alol nem kis osszegert.. A vasarlasnal az elado azt mondta egybe kilett fizetve az eszkoz stb majd irtunk egy adas vetelit (amin sajnos az ar nem szerepel) kb 1-2hete kiirta a telefon hogy nincs szolgaltato amivwl nem tudtam mit kezdeni ezert bevittem egy telefonoshoz aki szinten nem tudta miert..
A napokba csekkoltam az IMEI szamot ami altal rajottem hogy az eszkozom lelett tiltva.. voltunk ma a szolgaltatonal amivel semmire nem jutottunk mivel informaciot nem adhatnak ki jogok miatt addig amig az elado nincs mellettunk.. atmentem egy masik helyre ahol a rendorseget ajanlottak egyetlen megoldasnak . Nagyon duhos voltam de nem akartunk azonnal bajt ezert rakerestunk erre az “eladora” a facen .
Meg is talaltuk de nem valaszol es a kepek alapjan (nem vagyok rasszista tavol all tolem) de egy “maffia” cigany
Ezert a szuleim nem mernek feljelentest tenni amiert “baj lesz belole” stb
Szerintetek most mit tegyek?
Egyaltalan mi fog tortenni a telefonommal ha nem teszunk semmit?
(Valaszokat koszonom) 15f
kamu az egész, adásvitelibe mit irtatok? se cím se semmi? face-on kellett keresgetni az eladót és akkor vetted észre hogy etnikum? ne fárassz már
ha bajod van menj a rendőrségre, romák attól fosnak a legjobban, egyből visszaadják a zsét, sose látod őket többet
Adás vételibe beírta a nevét, anyja nevét, cím, szig. szám
Holnap megyünk rendőrségre
"Holnap megyünk rendőrségre"
Ahol azt fogják mondani, hogy büncselekmény nem történt ez bírósági ügy.
így van, ezt nem rendőrséggel intézzük. polgári peres eljárást kell indítani(már persze ha ugye van erre pénzed, meg energiád), és majd talán, 1-2 év múlva lesz egy jogerős ítéleted arról, hogy az eladónak kártalanítania kellene téged, mivel az adás-vételiben vállalta, hogy a telefon tehermentes.
ilyenkor szokott az jönni, hogy nincs jövedelme és semmiféle értéktárgy nincs a tulajdonában, így te meg futhatsz a pénzed után...ezt minden csaló nagyon jól tudja, hogy gyakorlatilag esélytelen, hogy te gyere ki jól belőle...
fejezd be a márka b*ziságot!!!
a telefon telefonálásra való nem tinik*rváknak való nyálverésre.
tipikus 15 éves vagy sajnos ebbe születtél...remélem még sok sok pénzed meg el baromságokra mert vagy ebből tanulsz vagy semmiből... nagyon nagyon sajnálom az elcseszett generációdat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!