Hol tudnék venni megbízható helyről gyári Sony kábelt (UCB20)?
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 19:05
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Igen ezt az oldalt én is néztem. 7200 forintba kerül a kábel szállítással ez horror ár érte. Ezért érdekelne, hogy a Sonynak nincs e olyan boltja ahol tudok ilyet venni személyesen, vagy mondjuk t-mobile üzlet. Utóbbiban próbálkoztam két helyen is de nem volt nekik raktáron.
2018. febr. 5. 11:08
3/6 Alex Fly válasza:
Ahogy nézem, ez egy kutyaközönséges USB type C kanóc. Teljesen felesleges egy többszörösen túlárazott Sony gyártásúhoz ragaszkodni. Legalábbis én biztosan nem fizetnék ki minimum ötszörös árat érte...
4/6 A kérdező kommentje:
Miután 3 hónap alatt két darab 2 ezer forint feletti kábelem ment tönkre, inkább fizetek dupla árat ha ezt követően másfél-két évig használható termékem lesz. Ugyanis ennyit bírt ki a gyári kábelem és nem vigyáztam rá annyira mint ezekre a .... sz@rokra.
2018. febr. 7. 14:43
5/6 A kérdező kommentje:
Persze ha van tipped más jó minőségű kábelra ami tartós és használható mondjuk pokemon gozásra (powerbankkal töltöd, mászkálsz vele) akkor érdekelne.
2018. febr. 7. 14:45
6/6 Alex Fly válasza:
A kanóc fogyóeszköz...
én speciel egy sima Tescoban kapható USB-microUSB/USB-C kábelt használok ilyen hurcolásos célokra. Nem a szokásos kör keresztmetszetű, hanem a laposkábeles, ami tartósabb. Kemény 1690 HUF-ba fájt és a powerbankot is tudom vele tölteni...
Az igaz, hogy nem PoGo-hoz használom, mivel azt fél év után töröltem a telefonomról; inkább maradok az eredeti játéknál -minek kergessek dögöket, ha Ingressezhetek is. Ahhoz viszont kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!