Xiaomi Redmi Note 3 Pro telefonhoz létezik megbízható stock Android?
A MIUI gyári firmwaret tudom hol találom, azzal nincs is gond csakhogy én pont azt szeretném leváltani.
Az lenne a lényeg hogy egy olyan romot találjak ami közel stock áll a stock androidhoz. Ehhez eddig amit xdan találtam az a cm13 meg ez a Qualcomm factory rom de ezekről nem tudok semmit, ezért kérdeztem hátha valaki már próbálta ezeket vagy mást és tudja hogy megéri-e váltani miuiról, stabilak/megbízhatóak-e ezek?
aa értem, Logout-on van egy elég aktív fórum, ott tudsz utánakérdezni. Ha a BL-ed nyitva, TWRP fenn, simán be tudod flashelni. :)
Na végül adtam még egy lehetőséget a MIUI-nak és felraktam a global beta verziót(MIUI 8.0) és sokkal jobb mint volt. ÉN inkább az előzőt(7.5) nevezném bétának.
-érezhetően jobb akkuidő
-jobb RAM kezelés
-sokkal jobb kezelhetőség, a komplett UI kinézete és működése 100-szor jobb(végre, ez volt a legnagyobb bajom az előzővel)
Ami rosszabb lett az az hogy kb semmilyen google appot és mást se lehet letiltani így meg a play áruház folyton megjeleníti hogy frissítés van hozzá(mintha amúgy nem foglalnának túl sok helyet feleslegesen) úgyhogy majd valahogy ki kellene rootolnom hogy kitöröljem a google szokásos szemeteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!