Huawei mate 9 miért nem bootol!?
Figyelt kérdés
Adott egy Mate 9 (MHA-L29) bootolásnál csak az erecoverybe lép be onnan viszont nem tölti le a firmwaret (getting package info failed hiba üzenettel) próbáltam sd kártyával dload mappába update.app ezt sem telepíti, fastbootba be enged de a hisuite azt írja a rendszervisszallításnál hogy a készüléket nem támogatja a rendszervisszaállító, és akkor hogy hogy jutottam el idáig, szóval, még régen nyitottam a bootloadert root miatt nem is volt semmi baj vele egyszer csak nem kapcsolt be ( itt tartok most) fastbootba gondoltam akkor rebrandelem rendesen nem kell már a root, xda-n találtam egy hwota scriptet el is kezdte csinálni de twrp-nél a telefon ujraindult fastbootba és nem tudom hogy hogy de vissza zárta a bl-t azóta twrp simcs fastboot nem enged flashelni gyári megoldásokból meg egyik se müködik.2018. jan. 29. 19:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!