Miért recseg a fülhallgató?
Figyelt kérdés
Van egy vadonat új buetooth-os JBL E25BT fülhallgatóm és egy Huawei P10 lite telefonom. Ha zenét hallgatok akkor zajos, recsegős. Sőt én úgy vettem észre csak a magas hangok recsegnének. Próbáltam más telefonokkal és tökéletesen működött a fülhallgató (Samsung Galaxy S3, iPhome SE). Illetve a telefont próbáltam egy JBL flip 3-al és egy JBL Go-val amikkel szintén ez volt a probléma. Fogalmam sincs mit tehetnék ezügyben.2018. jan. 29. 00:44
1/7 anonim válasza:
Akkor a telefonod szar.
Próbálj másik zene lejátszót letölteni, hátha segít.
2/7 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is és ugyan úgy rossz. De a YouTube is így viselkedik pl.
2018. jan. 29. 06:45
4/7 anonim válasza:
Ha van rá lehetőséged, próbálj ki egy másik ugyanilyen tipusú telefont.
Ha az nem szól így, akkor a te telód hibás. Ha az is torz, akkor ezek ilyenek.
5/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam másik hasonló telefonnal és az is hibás volt. Már megbántam hogy megvettem ezt a telefont. :(
2018. jan. 30. 10:48
6/7 anonim válasza:
Mivel vezeték nélküli átvitelről van szó, ez inkább szoftveres probléma lesz. Nézz szét fórumokon, hátha találsz rá megoldást. Vagy ha van támogatása, írni kell a supportnak.
7/7 A kérdező kommentje:
Rengeteg fórumon végigfutottam, mondhatni semmi eredménnyel. Az összes úgy zárult, hogy "Ha találsz valami megoldást akkor írd ki....".
Szóval semmi nincs sehol. Megpróbálok kapcsolatba lépni mind a két support-tal. :/
2018. jan. 30. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!