Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért jelenik meg a fülhallgat...

Miért jelenik meg a fülhallgató bedugva telefonon, ha nincs is bedugva?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy Xiaomi Redmi Note 4 telefont és egyik pillanatról a másikra fellépett ez a probléma. Olvasgattam a mások kérdéseit akiknek ugyanez volt a problémájuk és amit javasoltak nekik mind kipróbáltam (kosz nincs benne,ha ki-be dugdosom a fullhalgatot semmi se történik) Ha bedugom a fülhallgatót akkor van hang,ha kihúzom akkor nincs. Nem maradt mas megoldas,minthogy elvittem szervizbe. Ahol azt mondtak valószínű pára érte,de nem biztos. Hetek óta ott van a telefonom és nem tudjak megcsinalni azt mondtak nem tudjak mi lehet a baj. Én nem csináltam neki semmit a teli szünet alatt romlott el. A garanciát meg töröltek róla a szervizbe. Nem tudom mit csináljak, vadiuj telefon és lehet dobhatom el. 😞

2018. jan. 20. 08:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is azt akartam javasolni a ki be dugdosást.

Újra inditást esetleg kipróbálhatod.

Egyébként ennyit a garanciáról, ha nem tudják meg csinálni akkor ráfogják valamire hogy ne kelljen cserélni a készüléket.

2018. jan. 20. 09:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Lumia 925-ömön ugyanez a probléma volt, szervízbe jack kimenetet kikellett cserélni. Tönkrement az érzékelője... Nem tudom droidon van-e mód rá hogy manuálisan szabályozd hova menjen a hang, wp-n nem volt.
2018. jan. 20. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!