Melyik iPhone éri meg 2018-ban?
Első. Érvelnél egy kicsit? ☺️
Második. Köszönjük az értékes válaszodat! 🤔
"gondolkodtam még az iPhone SE-ben vagy iPhone 7. Utóbbi már kicsit régi" ahhoz, hogy még 2-3 évig normálisan működjön olyan gyorsasággal mint most."
az SE-ben a 6s belseje van, szóval az SE régibb mint a 7 :D
Ha azt szeretnéd, hogy minél több ideig legyen használható, megfelelő sebességgel, akkor egyértelmű, hogy a 8. széria jobban megéri. Egyébként sok különbség nincs a 7 és 8 között. A 7-esnek a GPU-jában több mag van, a 7-esből vehetsz 128GB-ost is, de a 8-asnak akkor is erősebb processzorja van.
Ha jobb hardvert akarsz, ami több évig jól működik, akkor az SE-t nem ajánlom. A felsorolt 3 készülék közül az a legrégebbi, 2016 márciusában mutatták be, de a hardvere ugyanaz, mint a 6S-é, ami 2015-ös.
Szerintem ar-ertek aranyban most a legjobb a 7-es. Nem veszesen draga, ha jol lattam 170k korul mozog. Ez a keszulek meg boven tamogatva lesz, nem kell kukaba dobni 2-3 ev utan, sot meg akkor is boven laggmentes es jonak szamito telefon lesz.
Nekem 7 plusom van, es maximalisan meg vagyok elegedve vele. Baratnomnek sima 7 van, o is mondta hogy vagy 3-4 evig tuti nem csereli le.
Az iPhone 8-ert meg egyszeruen nem eri meg plusz penzt kiadni, hisz szinte semmi extra ujitast nem hozott, vagy amit hozott is nem nagy szam, lehet nelkule boven elni. A jobb specifikaciok meg ok, de nem durvan eszreveheto a kulonbseg egy 7 es egy 8 kozott, esetleg annyi hogy 0,3 seccel hamarabb megnyit egy appot a 8😂. Kb olyan mintha egy iPhone 6-ot es 6s-t hasonlitanal ossze.
Iphone X meg plane egy penzpazarlas, itt is szinten semmi extra krv@ sok penzert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!