Iphone SE vagy 6s?
Figyelt kérdés
7-es nem nagyon 'szimpatikus'.De tudom hogy az érné meg a legjobban. Nem tudok dönteni.2018. jan. 29. 09:16
1/4 anonim válasza:
Ugyan az a hardver van az SE-ben mint a 6s-ben, szóval ha a kisebb képernyőt szereted jobban akkor az SE, ha a nagyobbat akkor 6s :).
2/4 anonim válasza:
ugyanaz*
amúgy én szerintem az iPhone 6s-t venném a kettő telefon közül, met a mostani telefonomnak is nagy a képernyője, így fura lenne nekem a 4colos telefon.
Első voltam :D
3/4 anonim válasza:
Nekem SE van.
Pont a méret miatt. Előtte nagyobbak voltak és már zavart,hogy lassan hátuzsákot kell vinnem magammal.
Ezt meg zsebre vágom.
4/4 anonim válasza:
Hát passz. Ha az iPhone 7 kilőve akkor jelenleg iPhone 8 lenne a legjobb. Méret más a kettőnél, te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!