Rejtett számos zaklatás! Mit tegyek?
Sziasztok!
Pár hete privát számról hívogat valaki,elsőre mikor felvettem nem szólt bele senki,a második illetve harmadik hívást nem vettem fel direkt és ma ismét hívott a privát szám és mikor megint felvettem,akkor hallottam egy hangot,mint mikor megnyomnak egy billentyűzetet és utána a kicsengő hang,mintha én hívnék valakit,pedig nincs feltöltve a kártyám! Nem minden nap zaklat,csak időnként,de eléggé zavar,főleg,hogy nem tudom mi lehet ez meg az utolsó hívás fura nekem nagyon! Mit lehetne ilyenkor tenni? Illetve mi lehet ez?
"bosszantó,hogy kb. 3 naponta eljátssza ez a valaki vagy négyszer! "
Várd meg a kicsengő hang végét, ne tedd le.
"de nekem ez nagyon átverés szagú "
Le lett írva, a fogadott hívás ingyenes. Akár beleszólnak, akár nem. Akár hallasz csengés hangot, akár nem. Ha előfizetéses, ha nem. Aztán vagy elhiszed, vagy nem.
De a lényegen nem változtat.
És még akárhányszor hívnak és akárhányszor írsz ide, attól még így van.
A hívás fogadója soha nem fizet a hívásért.
Egyetlen kivétel a roaming. Tehát, ha külföldi hálózaton vagy, akkor ne fogadd a hívását.
De ha a honos hálózatodon vagy, akkor ez neked semmibe nem fog kerülni.
Felveszed és hallgatsz. Előbb-utóbb csak kiderül, hogy ki és miért hivogat.
"csak szeretnék tisztán látni ezzel kapcsolatban."
Inkább hallgass tisztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!