Rejtett számos zaklatás! Mit tegyek?
Sziasztok!
Pár hete privát számról hívogat valaki,elsőre mikor felvettem nem szólt bele senki,a második illetve harmadik hívást nem vettem fel direkt és ma ismét hívott a privát szám és mikor megint felvettem,akkor hallottam egy hangot,mint mikor megnyomnak egy billentyűzetet és utána a kicsengő hang,mintha én hívnék valakit,pedig nincs feltöltve a kártyám! Nem minden nap zaklat,csak időnként,de eléggé zavar,főleg,hogy nem tudom mi lehet ez meg az utolsó hívás fura nekem nagyon! Mit lehetne ilyenkor tenni? Illetve mi lehet ez?
Nem zaklatás.
Az ilyet úgy hívják hogy bejövő hívás.
A hívás fogadása díjmentes.
Felveszed legközelebb és kivárod hogy mi van.
Zaklatás ???
Tudod te mi az???
Ne vedd fel.
"kicsengő hang,mintha én hívnék valakit"
Általában ügyfélszolgálatok (vagy telemarketingesek) szoktak így jelentkezni, bár a normálisabbja inkább látható számról. Szerintem valami telemarketinges lesz az.
Ha telemarketinges lenne, az beleszólna!
Tegyél feljelentést a rendőrségen, jogod van hozzá, a zaklatás bűncselekmény! A hívás időpontja úgyis megvan (ha nem törölted ki), az alapján a rendőrség lekéri a szolgáltatótól a híváslistát, és már meg is van az illető, még ha Neked rejtett számról is hívott!
dehogy kérik le...:D ha rendszeresen fenyegetnék az embert olyannal, hogy elkapják az utcán és megölik, esetleg akkor fognak vele foglalkozni.
az, hogy valaki(lehet nem is ugyanaz a személy) néha felhívja rejtett számról, de bele sem szól, az odáig nem nevezhető semminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!