Van még valamelyik boltban kirakva X compact?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet, de előtte meg szeretném nézni. Van még esetleg olyan bolt ahol ki van rakva? Média Markt vagy hasonló?2018. jan. 27. 14:05
2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértettél. Tudom hogy néz ki, de arra gondoltam, hogy valahol kirakva mint bemutató telefon. Kipróbálni, milyen, milyenek a színek, mennyire gyors,milyen kamera stb...
2018. jan. 27. 15:00
3/4 anonim válasza:
Bár az Edigital.-nál kifutott típus, de ha szerencséd van, talán még ki van állítva a bemutatódarab, amit lehet, hogy talán kipróbálhatsz, azon kívül csak ténylegesen online webshopokban láttam! :/
Kamera képminősége, szoftveres felület, részletes specifikáció, első benyomások - Mobilarénában ott a részletes teszt, illetve a Mobilaréna TV-ben (Youtube) meg is nézheted, személyes fogásról nem tudok mit mondani! ;/ :)
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom kb mire számítsak mert volt nem egy Sony telefonom, most más van de nem tetszik és vissza szeretnék térni csak olyan modellt szeretnék ami tényleg jó és megéri.
2018. jan. 27. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!