Nokia 3, Huawei p9 lite vagy iphone se? Ha valamelyik ezek közül van valakinek, mondanátok róla véleményt.
Figyelt kérdés
Windows phone után (én nagyon szerettem) tartok az androidtól a belassulás,tárhely gyors telítődés miatt.2017. nov. 9. 13:15
1/5 anonim válasza:
Hosszabb távra egyértelműen az iPhone Se. A Nokia 3 helyett a 8 lett igazán jó, Huawei meg nem sok kapja már meg a 8-as Androidot sem nemhogy azt, ami majd utána jön.
2/5 anonim válasza:
iPhone SE: csak ajánlani tudom legjobb minden téren,nem fagy le,ujjlenyomat olvasó is van benne,nagyon jó képeket lehet vele készíteni. Tényleg nagyon rendben van!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ☺
2017. nov. 9. 23:07
4/5 anonim válasza:
1,5 éve használom az SE-t, nagyon szeretem, én is android után váltottam IOS-ra, és mérföldkő a különbség. Egyébként ha most megnézed az árakat, egy 6S-re is érdemes beruházni, mert a két teledon ugyan az, annyi hogy az SE ugyse 5s külsővel van. Én is most fogok váltani szerintem 6S-re vagy 7-re mert már vágyom nagyobb telefonra😄 de azon kívül semmi bajom vele
5/5 anonim válasza:
Nekem volt Nokia 3,Huawei P9 2017. Mind a kettő remek kèszülèk! Mondjuk a Huawei P9 2017-Sokkal modernebb,többet tud mint a Nokia 3. De mondjuk a Nokia 3-nak elnyűhetetlen az aksija,hosszú èvekig bîrja,ès sokkal masszîvabb strapa bîrobb,mint a Huawei P9 2017.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!