Mi baja van a samsung Galaxy S6-omnak?
Figyelt kérdés
Feldugtam töltőre de valahogy nem töltődik. Többet is megpróbáltam de egyikkel sem működik. Maga a töltő nem rossz mivel a telefon kijelzni hogy töltés alatt áll de lassan 3 órája fennt van és egy százalékot sem jelez. Próbáltam bekapcsolni nem sikerült. Nemrég kaptam. Egy hónapja sincs meg.2018. jan. 26. 22:36
1/5 anonim válasza:
Ha garis vidd vissza. Ha nem, nos az drága lessz.
Valószínűleg az aksi döglött meg.
2/5 anonim válasza:
"Valószínűleg az aksi döglött meg."
Vagy a töltésvezérlő. Ha az akku elpusztul, nem jelez töltést többnyire.
Ha van egy ugyanilyen másik akku próbáld ki azzal, pl. egy ismerős készülékéből, ami fel van töltve..
3/5 anonim válasza:
#2 Láttál már S6-ot vagy bármilyen mai okostelefont?
Ezeknek már nem könnyen leszedhető a hátlapja, hogy lehessen cserélgetni az akksit. Sajnos... :)
Szerviz gyanús...
4/5 anonim válasza:
probáld meg resetelni, hátha...
kicsi az esélye, de egy próbát megér...
5/5 anonim válasza:
#3: viszont abban igaza van, hogy a töltésvezérlő hibásodhatott meg, ennek a legnagyobb az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!