Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire jók ezek a tégla telefonok?

Mire jók ezek a tégla telefonok?

Figyelt kérdés

Manapság már tényleg sehol nem lehet venni egy normális telefont? Egyébként egy samsung e 1200-as készülékem van, már ezer éves, de hibátlanul működik,az aksija pedig hetekig kibírja, és nagyon kicsi, nagyon szeretem.

Viszont, már szükségem lenne egy okostelefonra, mert az elkövetkező időszakban kevesebbet fogok a laptop előtt ülni, de ahogy néztem mind tégla! Egy telot láttam egy apple se, ami 4 col kijelzős, de az meg százezer forint :) Még a Sony xperia z3 compact volt, amiről hallottam, de már az is 4,6 col-és még kicsiknek mondható, de már újonnan nem találtam ilyen készüléket. 5 col, és afeletti telokkal meg nem tudok mit kezdeni, ha ingyen adnák sem kellene!

Most akkor sehol nem lehet venni mondjuk 30-50-ért egy viszonyag kis okostelót újonnan?? Az ebay-ról egyébként lehet rendelni? Vagy az mennyire biztonságos?

2018. jan. 25. 13:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

2017-es Android 7-es telefon 2 GB RAM, 16 GB ROM, 2,45” !, kb. 40 ezer. Ehhez képest Iphone SE is elefánt! Bent van minden 3G sáv is.

Unihertz Jelly Pro

2018. jan. 26. 09:48
 22/26 anonim ***** válasza:

Ez, szerintem neked való:

[link]

2018. jan. 26. 10:00
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Ebay-en 85 rendelésemből 9-nél kértem visszafizetést, miután a csomag nyomkövetéseből az jött le, hogy 1-2 hét után sem adták fel. 2 kivételével eladó fizette vissza. 2 eladó eltünt ebay-ről (ezeknek irreálisan olcsó ajánlatukról kb. sejtettem is hogy átverés lehet, de hátha mégsem alapon rendeltem), helyettük ebay fizetett vissza.

Az ebay visszafizetési garanciája teljesen megbizhatónak bizonyult nálam. Ha nem fizetnének, akkor egy átlagember is 4-5 embert simán meg győzne arról, hogy soha ne vásároljon náluk többet, egy olvasottabb blogger vagy youtube-os meg akár százakat is.

2018. jan. 26. 10:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Újabb, szebb, gyengébb hardver, olcsóbb:

[link]

2018. jan. 26. 10:35
 25/26 A kérdező kommentje:
Ja :) Körültekintőnek kell lenni, na köszönöm tényleg a hozzászólásokat, jöttek érvek, ellenérvek, tapasztalatok az ebay-ról, ajánlatok, jól "kiveséztük" ezt a témát köszönöm a hozzászólásokat.
2018. jan. 26. 11:49
 26/26 anonim ***** válasza:
40%

30-50-ért használt telefont érdemes venni. Ha neked tényleg valami kicsi kell, akkor egy iPhone 5-öt tudnék mondani neked, nekem például pont méret ez a négy col.

UI:Nem csak a mérete miatt szeretem, hanem azért is, mert egészen erős az az A6-os proci.

2018. jan. 26. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!