Mire jók ezek a tégla telefonok?
Manapság már tényleg sehol nem lehet venni egy normális telefont? Egyébként egy samsung e 1200-as készülékem van, már ezer éves, de hibátlanul működik,az aksija pedig hetekig kibírja, és nagyon kicsi, nagyon szeretem.
Viszont, már szükségem lenne egy okostelefonra, mert az elkövetkező időszakban kevesebbet fogok a laptop előtt ülni, de ahogy néztem mind tégla! Egy telot láttam egy apple se, ami 4 col kijelzős, de az meg százezer forint :) Még a Sony xperia z3 compact volt, amiről hallottam, de már az is 4,6 col-és még kicsiknek mondható, de már újonnan nem találtam ilyen készüléket. 5 col, és afeletti telokkal meg nem tudok mit kezdeni, ha ingyen adnák sem kellene!
Most akkor sehol nem lehet venni mondjuk 30-50-ért egy viszonyag kis okostelót újonnan?? Az ebay-ról egyébként lehet rendelni? Vagy az mennyire biztonságos?
Nem én vagyok a 6-os de mi szükség van a személyeskedésre?
Itt mindenkinek ilyen k*rv a nagy arca van...(aztán valójában meg 0)
Hogy ON is legyen:
A kijelző méret az csak egy paraméter, egy adat.
Nem feltétlenül a teljes fizikai méret amibe a káva is beletartozik.
Csak hogy példát is említsek, az XZ1 Compact fizikailag majdnem akkora mint egy iPhone SE...(nagyobb kijelző ellenére)
A Redmi 4X még nagyobb kijelzővel pedig majdnem akkor mint az XZ1 Compact.
A 4" meg alapvetően már tényleg egy használhatatlan méret tartalomfogyasztásra, mondhat bárki bármit.(4,5" kb. a minimum)
A Redmi 4X még nagyobb kijelzővel pedig majdnem akkor mint az XZ1 Compact.
Azért majdnem akkorához képest nagyobb a 4x.
Azért a 6-os hozzászóló hozzászólásában csak az egy “rinyálsz” szó volt sértő, de mivel magáról is azt írta, hogy “hisztizett”, ezért durván túlreagáldat.
Kínából még 30 ezerért vehetsz Iphone SE refubrishedeket. Ezekben eredeti lezúzott Iphone-ból kiszerelt rendszeralaplap, kamera van, utángyártott készülékházzal, képernyővel, aksival. Az utángyártott cuccok némelyikben pont azok mint az eredetik, némelyikben azért egy fokkal kevésbé minőségiek. Az utóbbi években már nem láttam olyan LCD képernyőt ami vacak.
Húgom párhavonta lezúzza a telefonjait. kb. 2-2 ezer Ft egyenként Samsungokhoz egy utángyártott előlap, hátlap, érintőképernyő, kis nyomógomb. LCD 6 ezer, de ezt érintőképernyő sokszor szépen megvédi. Nem sokkal rosszabbak az utángyártottak.
# 14/18 Időpont ma 16:23
Felőlem azt csinálsz amit akarsz, de idővel rájössz hogy az ízlésvilágod veled és a pénztárcáddal cseszik ki. Először legalább 2 hétig megkellene próbálni használni 5 colos telefont ahhoz hogy megállapítsd hogy ez jó-e vagy nem.
Ha meg kicsi telefont akarsz, rendelj az Ebay-ról valami noname szutykot 25.000 forintért, aztán hajítsd a kukába, mert 2 nap után ő hagy ott téged, nem fordítva.
Vagy gyűjts Iphone SE-re, vagy barátkozz az 5 collal. Nincs más megoldás. Senki nem akar kötekedni, tapasztalatból mondom, a brand nélküli noname 30-50.000 forintos ebayes telefonok semmire nem jók.
Köszönöm a válaszokat. Igazából nem tudom, hogy mit csinálnak ezekkel a telókkal, hogy kiadnak egy szériát, aztán fél év múlva már ha levakarod magaról a bőrt, akkor sem lehet megvenni ujonnan sehol! Hogy ez miért jó.
pl: [link]
Pl: Ez a telo tökre szerintem nem rossz, árban sem tűrhető, csak 2017-es, de már sehol nem kapható újonnan!
Ezekért kellene tűntetni, nem meleg felvonulásokat rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!