Sürgős! Nagy gondba vagyok és nem tudom mi a célja?
Vettem egy utángyártott hátlapot a telómhoz és nem tudom mi a jelentősége belül az ujjlenyomat olvasó körül az a fekete teflon matrica.
Írtam a gyártónak azt ígérték vissza hívnak. Félek,hogy meg megmagyarázzák,hogy semmi nem kel oda stb..Na én ezért 7000,-Ft + 1200,- Ft posta költséget fizettem érte.Úgy gondolom,hogy ezért a pénzért tökéletes legyen.
Ha valaki megtudná mondani,hogy mi célt szolgál az a fekete matrica bene?
A fenti képen jól látható az eredeti és az utángyártott hátlap közötti különbség.
Ahol vetted, volt kép a webáruházban a termékről?
Azon a képen volt rajta teflon matrica? Ha nem, akkor azt a terméket kaptad, amit kértél, nincs helye reklamációnak.
dehogy vírusos...maximum ha valaki elég hülye, és rákattint a kirakott reklámokra...:D
egyébként ahogy már írták, simán tömítésre való, hogy közvetlenül felfeküdjön a telefon hátuljára. más telefonoknál (de szerintem ezen is) az akksihoz teszik, így ha mondjuk leesik a telefon, akkor a helyén tartja, nem fog elmozdulni és kikapcsolni. más célja nincs.
Csak azért,mert bitcoint bányásznak az eszözöddel www.kepfeltoltes.eu-n szóval kb ennyi.
On.
Szerintem is valószinűleg tömítésnek van, hogy ne essen ki könnyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!