Septimus10 kérdése:
Milyen telefont vegyek? Most lesz Black Friday és szeretnék venni egy telefont de gondba vagyok milyent.230ezer forint lenne a maximális összeg amit rá tudok fordítani.
Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 18:40
2/6 anonim válasza:
Én az iPhone 7/6S/6S Plus/SE-t ajánlanám. Androidos fronton Samsung Galaxy S8/S8+-at, vagy a Nokia 8-at mondanám.
3/6 anonim válasza:
Galaxy A5 2017-et ajánlom. Nagyon gyors, nem fagy le, szép a kijelzője és a kamerája is.
4/6 anonim válasza:
Az iPhone X az nem iksz, hanem ten, azaz 10. Legalább olyan szólná le az Apple termékeket, aki használja, ért is hozzá, de így igen szánalmas.
Én is az iPhone SE / 7 , Nokia 8, Samsung Galaxy S8 telókat ajánlanám, esetleg még LG vagy Sony.
5/6 anonim válasza:
Én az iPhone SE/7/7 Plus-t ajánlanám, attól függően, hogy neked melyik méret a jobb :D
6/6 anonim válasza:
Oneplus 5T, és még marad egy csomó pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!