Ti nem sajnáltatok kiadni ennyi pénzt, egy csúcskategóriás telefonért?
Teljesen felesleges annyit kiadni érte. Ma már egy 50-60 ezres is elmegy 2-3 évig és aztán megint lehet venni másikat. Feltéve ha addig nem töri össze, nem lopják el, nem hagyja el, és nem fürdeti meg.
Nálunk több embernek is van ilyen telefon és birja pedig már elmúlt 2 éves és semmi baja nincs neki.
Ráadásul én nem tudnám azt se elviselni hogy olyan kicsi akku legyen benne mint a drága telefonokban, és ne birjon ki 1 napot sem.
Meg ahogy itt is olvasgatok, szinte csak a nagyon drága telefonokkal van baj. Egyébről se szól a fáma csak a Samsung és az iPhone hibáiról.
Sajnálni? Van annyi eszem, hogy sz@rságra nem adok ennyit ki, mert tisztában vagyok a dolgok értékével.
Azért vennéd, hogy utcán, budin s éjjel-nappal-bárhol tudjál rajta maszturbálni?
Az életet s pénzt elpazarolni ilyenre, a világon a legnagyobb marhaság, de marhákból is van ám sok...adnak hálát a kereskedők ennek;)
ui: véleményt kértél, kaptál;)
A gyártók eleve 2-3 évre terveznek egy telefont. Utána már többnyire nincs hozzá támogatás (frissítés). Vannak megbízható olcsóbb márkák, ha nem arcolni szeretnél vele, hogy neked almás telód van, akkor ne költs ennyit egy telefonra.
180-200 $ körül nagyon jókat lehet már venni. Ígyis-úgyis elavul 2-3 év alatt, vagy tönkremegy, pl leejtés miatt.. Az almás árából pedig meg tudod venni az újat is, ha félretetted azt a pénzt.
One Plus, Xiaomi, Huawey... Szerintem ezek között nézz szét. Nekem már több, mint 3 éves a Xiaomi telóm, nincs vele gondom, kivéve az aksit, az már nincs topon. De egy aksi élettartama általában 500 töltési ciklus, úgyhogy nincs mit csodálkozni ezen sem.
Azokat meg csak sajnálni tudom, akik attól érzik magukat különbnek, mert nekik almás van. Irreális áruk van, annyit egyik sem ér. De ezt mindenki maga dönti el, szíve, joga...
Előző vagyok, lemaradt.
Már egyre több teló kapható nagyobb kapacitású aksival az általam felsorolt brand-ek közül. Azok több napig mennek egy töltéssel...
Nem sajnáltam a pénzt sose magamtól, főleg nem egy olyan tárgyra amit az ember nap mint nap használ. Csak a saját dolgát könnyíti meg az ember egy csúcskategóriás telefonnal.
(Amúgy meg a 150k nem sok)
Én több mint 400 ezret (1320€) adtam ki az új iPhone X re( 256Gb) és tiszta szívből mondom, megérte.
"Én csak véleményt,tapasztalatot szeretnék,semmi féle önigazolást"
Pont azt írtam: véleményt!
"Azok több napig mennek"
Több napot is? Amelyik nem megy egy hetet töltés nélkül, az mehet a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!