Kinek érdemes csúcskategóriás mobiltelefont venni?
Nekem is iPhone7-em van, mivel nem okozott anyagi terhet a megvetele, valamint ez tetszett a legjobban. Pedig en sem hasznalom semmi "komolyabbra", de megis jobb egy megbizhato telefon, ami nem lassul, nem fagy.
Kerdesedre a valasz: Annak, aki anyagilag megteheti.
Meg annak éri meg, aki (most jövök én a képbe) ki is használja a csúcskészülékét.
Nekem note 5 van, és rajzolok rajta, képeket/videókat szerkesztek,videókat vágok, rengeteget fotózok vele, excelt használok, sűrűn játszom a komoly grafikás játékokkal, filmet nezek rajta 1080p-be, szóval mindenre használom amire csak lehet.
És nem volt rá csak úgy pénzem a semmiből (apuci anyuci nem adott rá semmit)
Szépen vártam, hogy essen az ára egy kicsit, túlóráztam, sporóltam és megvettem.
Ez a Tudatos vásárlás. Mikor olyat veszünk amire tényleg szükségünk van, és nem csak azért, hogy menőzzünk vele, meg hogy jól nézki a teló..
Igazából teljesen sose tudod kihasználni, viszont vannak olyan funkciók vagy extrák amit csak a csúcskategóriában vannak meg. Csak hogy párat soroljak:
Röccenésmentes játékmenet felvétellel 1080p.
1440p kijelző.
4k kamera, videó
Én igazából azért vettem, mert egyszerűen rühellem a laggolást/fagyásokat/lassulást (igen android rólad beszélek! [és ezzel meg is ástam a síromat XD])
Én nem használom ki teljesen a telefont, játékok is max 1-2 rpg/jrpg azokból is dragon quest féle "pixel" dolgok
Amire használom a zenehallgatás/olvasás/netezés az ágyban/skype/viber nagyon ritkán fényképezés
Szerintem annak érdemes venni aki megengedheti magának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!