Melyik telefon jobb?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy S8+ vagy Huawei Mate 10 Pro?
Melyiket ajánljátok? Érdemes a 6 GB ramos Huaweit venni vagy a 4 is elég?
Legalább 3 évre venné telefont. Kérlek segítsetek, hogy melyiket érné meg. Esetleg személyes tapasztalat van-e valakinek.
Napi telefonálás, sms, messenger, facebook, waze, insta, jegyezetek, spotify futna rajta leginkább.
Előre is köszönöm a véleményeket.
2018. jan. 22. 23:51
1/8 anonim válasza:
Mindkettő kiváló telefon, de érdemes lenne ránézni a Honor V10-re. Teljesítményre közelít a Mate 10 prohoz, de SOKKAL olcsóbb.
2/8 anonim válasza:
Nekem S8-am van,már több mint fel éve.
Apának meg a P10
Mindkettő nagyon jo
Bár én inkább Samsung párti vagyok
A Samsungnak tovább bírja az akkumulátora.
Ha van valami kérdésed bármelyikről,írj es szívesen válaszolok. :)
3/8 anonim válasza:
Hát s8+ és M10P közül bizony nem a samsungnak bírja jobban az akkuja.. Én a M10P-t mondanám, a 6 giga ramot nagyon megérzed, mellé jön egy 128-as tárhely meg egy 4000-es akku jelenleg (szerintem) piacvezető kamerával. (jó, jó, ájfoniksznek jobb, de az 400k). Nézz összehasonlító videókat, mi nem tudunk helyetted dönteni.
4/8 A kérdező kommentje:
És Note8?
2018. febr. 1. 23:25
5/8 anonim válasza:
Honor V10-et már megnézted? Lehet tetszeni fog.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, nem tűnik rossznak. Csak a kérdés, hogy ezek közül melyik fog menni 3-4 évig?
2018. febr. 2. 19:08
7/8 anonim válasza:
Nekem S8+ van és semmiben nem tudok belekötni.Az aksija brutál jó...ezek a telefonok simán kibírnak még több évet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!