Laggmentes telefon alap applikációkra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan telefont keresek, amit tudok laggmentesen használni és nem idegeskednék, hogy állandóan kidobálna az alkalmazásokból. Mostani telefonom már szörnyen lassú, szóval megérett már a cserére. Amin gondolkodom az samsung galaxy s7 esetleg iphone 6s. Soha nem volt még iphone-om, de nagyon szívesen kipróbálnám, hallottam több jó/rossz tulajdonságot, de iphone tulajok dicsérik. Mi a véleményetek? Melyiket ajánlanátok? Vagy ha ezeken kívül van jó telefon, ami jó befektetés, nagyon szívesen meghallgatom véleményeteket, tapasztalatotokat. Köszönöm!2018. jan. 19. 17:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem akkor inkább s7,iphone 6s em nekem is és édesanyámnak is volt,egy idő után lefagy,szar az akksi stb...
Most egy huawei p10 plusom van,nagyon teszi a dolgát!
3/3 anonim válasza:
Nekem Ulefone power van , sose fagyott le. Egy hónapja elejtettem , azóta az értesítősávot nem mindíg tudom lehúzni. Most 2 éves. Ezért most kinéztém az utódját Ulefone Power 3.
Gearbest en most van Eu szállítással. 55000 ért.
Ezt ajánlom másnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!