Szerintetek melyik az alap alkalmazások telefonra?
Figyelt kérdés
Nem ilyen közösségi oldalakra gondolok. Pl.Applock,Clean master, stb...2017. ápr. 14. 23:06
1/9 Trevor. válasza:
Kinek mi. Nekem szótár, buszmenetrend, Shazam, VLC, Opera mini, Asus fájlkezelő.
2/9 anonim válasza:
Számomra Google Chrome, VLC, Total Commander, Floating Apps, MX Player. Attól függ ki mire használja, de egy normális böngésző, fájlkezelő, és zenelejátszó alap kellene, hogy legyen.
3/9 anonim válasza:
Nekem az alap,aminek rajta KELL lennie:tunein radio,poweramp,google chrome,youtube,zarchiver,clean master,battery doctor,rendszer alkalmazás eltávolító app,google now launcher,Mx player,kingroot,gl to sd.
4/9 anonim válasza:
Egy átlag felhasználónak mondanám magam. Ami mindig fent volt a telefonomon az egy zseblámpa, swift key billentyűzet, használható térkép, vlc zenelejátszó, meg egy schreenshot alkalmazás, ha nincs alapból
5/9 anonim válasza:
Nekem google keep van bkk futár,egy időjárás jelző app.meg pár gyári alkalmazás.
6/9 anonim válasza:
Nekem:, supersu, lucky patcher, időkép, total commander, blackmart, rendszer alkalmazás eltávolító, all call recorder (ACR), airdroid, SwiftKey, youtube, SoundHound, iGO
7/9 anonim válasza:
Root, Titanium Backup, egy filemanager. Ez mindenképp alap.
Ezekkel szépen belövöm a telót úgy, hogy el sem hiszik az
emberek a végeredményt (pl több, mint 1 hetes üzemidő napi
1 óra telefonálással).
Utána jöhet még rá valami mediaplayer, idáig a BSplayer,
ami a legjobban bevállt (már amire én használom).
8/9 anonim válasza:
Nekem ezek az alam alkalmazások amiket mindig rárakok: UC Browser, Youtube... és ennyi.
9/9 anonim válasza:
YouTube, mobile-pocket, buszmenetrend, Chrome, screenshot alkalmazás, WoT Blitz 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!