Segitene valaki? Neten elakartam cserelni a telefonom! Megis egyeztem egy emberkevel h 1 napon egy idoben feladjuk egymasnak a megadot keszuleket ugyis volt de en egy ures dobozt kaptam a telefon helyett ijenkor mia teendo!?
Ez komoly? Vedd fel vele a kapcsolatot és kérdezd meg.Ha ő bele tette a telot a dobozba akkor a postán kavarták el.
Hát nem biztos,hogy meg lesz :(
Ekkora butaságot, mint postán cserélni.., de "ijenkor" mi a teendő? :D
Először nézd meg a szállítási papírokat, hogy mennyi a csomag tömege feladáskor.Majd mérd meg most.
Ezzel megtudod azt, hogy a feladó a hunyó vagy a posta.
Mind a kettő esetben rákérdezés, majd rendőrség, mert csak rizsát kapsz mindenkitől bár lehet tőlük is...
Remélem te is üres dobozt küldtél.
Komoly ember nem csinál ilyen cserét (söt, ha nem megbízható a tag akkor nem is utal elöre). Te meg ebböl majd megtanulod.
Nem wn a telefont kuldtem o kuldott mast!!!
Rendorsegen ijenkor tudnak valamit csinalni?
Vagy nem birom bizonyitani h ois telefont kuldot vagy nem?!! Mert o is mondhatja azt h azt kuldte kozben meg mast!es ensem tudom bizonyitani h csak papir volt bene!! Mert atvetem alairtam es ezel bizonyitom h a csomag megerkezett! Nem tudom ijenkor mivan!
Akkor szoval fogjam fel tanulopenznek?
Hanteszek feljelentest meg nekem plusz koltseg es lehet semi ertelme nem lenne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!