Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy külső akkumulátor ami...

Egy külső akkumulátor ami 4500 mAh-es hány töltést bír meg?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy 4500 MAh-es külső akkumulátort. Arra lennék kíváncsi hányszor tudom vele ha nem hibás az akku feltölteni a telefont. Ahogy én tapasztaltam ez 1 töltést bír ha teljesen fel van töltve s Jobbik esetben 1,5 töltést. Esetleg lehet hibás az akku? Igazából kicsit ki van peccenve ott ahol be kell dugni az USB kábelt az a műanyag ezért gondolom hogy lehet hibás is. Van vele garancia és emiatt gondolkozom azon hogy vissza vigyem kicseréltetni.

2018. jan. 14. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10 -es jól számol, viszont sajnos a gagyi powerbankok step-up modulja gyakran még a 80% -os hatásfokát sem érik el. Illetve gyakori az is, hogy a névleges kapacitása a powerbank -nak messze elmarad a valós értéktől. Pl. 10400mAh van ráírva, de 4 db 2200mAh -s cella van benne (8800mAh -s összkapacitás). Nameg persze az összes akkunál számít az is, mekkora árammal (mA vagy A) "vesszük" ki belőle a cuflát. Minél nagyobb a terhelés, annál kisebb a mérhető kapacitás.

Megj.: általában 1A -es terhelésre adják meg a kapacitást. Ha a teló felvesz 2A -t, akkor kevesebb töltésre lesz elég a powerbank, mintha csak 1A -t venne fel.

2018. jan. 14. 19:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Már értem és köszönöm szépen ezt a rengeteg választ
2018. jan. 14. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!