Hogy vegyem rá a szüleim hogy vegyenek új telefont?
Szóval 2 éve kaptam egy samusung telefont és előtte még nem is volt telefonom (14 éves làny vagyok) És szóval mostanába elég rossz ez a telefon pl.már a hangja is recseg folyamatosan lefagy kilép az alkalmazásból,betört,nem működik a kamera ....
És én egy új telefont kértem karácsonyra de könyvet kaptam..Anyukámnak nincs okostelefonja és szerinte még az enyém teljesen jó.. (Nem rossz az anyagi helyzetunk apukam kozel honaponta felmillio forintot keres anyukam pedig 300ezer forintot) de apammal rettenetes kapcsolatban vagyok nem is szoktam nagyon hozzaszolni csak ha kerdez...Anya szerint meg hulyeseg és nem fogja hülyeségre kidobni a pénzét(maganak se vesz mert neki eleg a regi Nokia...
kapcsold ki és mond meg hogy elromlott
a szülők állandóan hívogatni akarják a gyereküket, venni fognak másikat
Nyáron menj el dolgozni és vegyél magadnak egy másikat.
30-40 ezerért már egész korrekt telefonokat kaphatsz.
Ha betört , nem vigyáztál rá , én is várnék még az újjal. Meg kellene megbecsülni és vigyázni rá azt ami van.
Nyilván ezért nem sietik el a dolgot,mert ismernek már téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!