Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket kell figyelembe...

Melyiket kell figyelembe venni telefon vásárlásánál, megapixel, vagy a megjelenítendő színek száma?

Figyelt kérdés
Olyan telefont szeretnék venni, ami igazán szép képet csinál. A nokia 5230 16M színt tud megjeleníteni, viszont csak 2 MPixeles. Van összefüggés?
2010. jún. 4. 18:14
 1/7 anonim ***** válasza:
A kameránál a megapixelek számítanak! A megjelenítendő színek pedig a kijelzőre vonatkoznak.
2010. jún. 4. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:

elsőnél a pont.

Bár az 5230 as nagyon szép képet csinál

szerintem jobbat csinál mint a samsung s5230 é

2010. jún. 4. 18:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, idővel utánna olvastam, és rájöttem mekkora hülyeséget kérdeztem :P

Hozzáértők!! A 3 közül melyiket ajánlanátok?

Samsung diva

Lg Pop

nokia 5230 ezek közül szeretnék választani

2010. jún. 4. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem sony ericsson W995 van.8.1 Mpixel, még sem csinál olyan hu de jó képeket.De én meg vagyok vele elégedve.Azt nézd, hogy milyen képet tud csinálni.
2010. jún. 4. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a megapixeltől függ hogy milyen képet csinál egy telefon. Tény hogy egy 1 MP kamerával nem lehet olyan jó képet csinálni mint pl. egy 5 MP-esel, de nem az a fő szempont. Példának okáért ott a sony ericsson satio aminek 12 MP-es a kamerája de a samsung innov8 aminek a kamerája "csak" 8 MP de sokkal jobb képet csinál. Olvasd végig: [link]

Az meg hogy hány színt tud megjeleníteni nincs összefüggésben a fotó minőségével.

2010. jún. 4. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem sony ericcson k800i-m van, de neglepően jó képeket lehet csinálni a 3,2 MP-s kamerájával!

közeli és makró képekben versenyezhetne a digitális fényképezőkkel

2010. jún. 4. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
látszik hogy csaj vagy.:D
2010. jún. 4. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!