Ez szerinted jó telefon? Ennyi pénzért megéri?
Miért az?
Pont hogy a telefon piacon a Lenovo egy nagy 0 már egy ideje, nem megy nekik.
A Moto-t sem tudják normálisan elhelyezni, a ZUK-t kitették ami versenyképes lehetett volna.
Xiaomi pedig már jó ideje ott van a TOP 5-ben, megérdemelten.
Mert nagyon jó minőséget és ár/érték arányt képviselnek.Olvass utána amúgy.
Személyes tapasztalatom nekem is van pl. a Redmi 4X-ről, nagyon prémium telo, de még a Redmi 4A is az.
Szóval semmi gondjuk nincs.
Amúgy a Xiaomi 2012 óta gyárt Androidos telefont, szóval nem most kezdték.
De ilyen alapon a HTC-n, a Samsung-n és, Apple-n és a ZTE-n kívül mindenki új a piacon vagy eladta a nevét.
"de amit én linkeltem az erösebb telo"
Tévedsz.
A Lenovoban a 8 magos Snapdragon 430-as processzor 1.4 GHz-re képes, míg a Xiaomi Redmi Note 4-ben lévő szintén 8 magos Snapdragon 625 pedig 2 GHz-en.
Amúgy ha a Lenovot választod hiába vársz arra hogy lejjebb megy az ára mert már több mint egy éve a piacon van.
Igen ahogy az elöttem lévő válaszolók is mondták a Xiaomi telefonokat amiket belinkeltem jobbak,gyorsabbak,és újabbak(2017).
A másik pedig az , hogy attól hogy a lenovónak 16MP a hátsó kamerája attól nem lesz a kép se jobb.
Pld az Iphoneok közül egyiknek se nagyobb a kamerája mint 12MP-el szóval ne ezen akadj fönn.
Nem azt mondom, hogy olyan a kamerája mint egy Samsung Galaxy s8 vagy Iphone,7,8,x-nek mivel az már más kategória.
Ennél jobb telefont nem kapsz a pénzedért.
De ha neked az a telefon kell amit belinkeltél akkor arra várhatsz hogy lejjeb mennyen az ára mivel az 2016-os.
Hamarosan egyik bolt se fogja forgalmazni azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!