Ennyi pénzért melyiket?
Ha lenne 200.000 Ft-od ,akkor az alábbi készülékek közül melyiket vennéd?
Iphone 7-160e-ért.
Iphone 7 plus-200e-ért.
Galaxy s8-160e-ért.
Galaxy s7 edge-120e-ért.
Ihpone 6s-120e-ért.
Az ár/érték/tudás arányra vagyok kiváncsi,hogy melyiket érné meg a legjobban megvásárolni.Ha lehet szempontokat is írjatok.
iPhone 7 Plus-t venném! De ebben a kategóriában mindegyik egy elég komoly telefon! Azért zárnám ki én a Galaxy-t mivel iOS-t használok már 4 éve, stabilabb a rendszer. Tehát marad a 6s/7/7Plus. Azért 7 Plus, mert a sima 7-eshez képest nagyobb kijelző, jobb kamera, több RAM, ami hosszútávra jól jön ha nem egy évre tervezel, viszont ha nagynak tartod a Plust, akkor ott az iPhone 7 az is jó. Azért nem 6S, mert nem olyan sokkal drágább a 7 és jobb. Nekem szempont a kamera ami az iPhone 7-be jobb(van benne optikai képstabilizátor, sötétbe kevésbé zajos fotókat készít).
Szóval én azt mondom, hogy 7/7Plus. Ha szükséged van azokra a dolgokra amit a Plus ad, akkor az, ha nem akkor iPhone 7. Hosszútávra jobban jársz vele, mint a Samsungokkal. Samsungot akkor vennék a helyedben, ha jobban bejön neked a káva nélküli kijelző, a design és az android.
iPhone SE 128 GB van nekem. Előtte droidos sz.rok voltak. Bár a Motorola nem volt rossz. Samsung volt az utolsó, na azt a márkát megutáltam. Én nem tapasztalom, hogy nehezebb zenét hallgatni, mint droidon. Ugyanúgy Spotify / Youtube van nekem.
Ha lenne 200 ezrem, akkoris ezt a telefont venném magamnak és a maradék összeget elraknám. Ha ezek közül kell mindenképp választani, akkor iPhone 7. A 7 plus nekem nagy, a 6S az majdnem SE, az S8 törékeny lett és alig van újdonság az S7-hez képest, az S7 még elmegy, de nekem Samsung többet nem kell. Androidosból is van normálisabb márka ennél. Talán 3-5 készülékük volt jó, amióta a Samsung márka létezik. Az egyik ilyen kivétel az S7 és A5. A legtöbb szériájuk sz.r. Főleg a J sorozat, Galaxy Fame.
7 plus. Nekem is az van, és nagyon szeretem.
Szép kamera, gyors rendszer, akksi nem vészes, de lehetne jobb... Igazából az utolsó probléma orvosolható egy powerbankkal
azthittem mindenki az s8at fogja írni..:D
Tehát akkor az iphone 7 plus tényleg ilyen jó ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!