Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont használsz? (lent)

Milyen telefont használsz? (lent)

Figyelt kérdés

Mire használod és mióta?

Elégedett vagy vele?

Vagy szívesen lecserélnéd? (Ha cserélnéd milyen telefonra váltanál?)

2018. jan. 7. 17:35
1 2
 11/19 anonim válasza:
77%
iPhone 8, októberben vettem. Telefonálásra, fényképezésre és a közösségi médiák böngészésére használom. Elégedett vagyok vele, nem tervezem cserélni :)
2018. jan. 11. 12:30
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
Látom, itt mindenki kőgazdag, mert nekem csak egy másfél éves Samsung Galaxy J5 jutott. Az is a garanciás szervízzel kezdte (rossz akku). Jó lenne valami márkás, de úgyis csak email, telefonálás, internet dolgokra használom, nem akarok vele a haverok előtt villogni, hogy de menő vagyok. Akinek nincs iPhone-ja, az mind lúzer?
2018. jan. 11. 12:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

iPhone 6s Plus-om van, már 2 éve vettem.

Eddig ez a legjobb telefonom. Az előző Samsungom, ami szintén csúcskategóriás volt, már másfél év után tele volt hibákkal, fagyásokkal, összeomlásokkal. De ez a telefon még most is nagyon gyors, és 1 kezemen meg tudnám számolni h hányszor fagyott le, pedig aktívan használom, elég sok mindenre. Egyedül az akksija nem olyan már, mint új korában, de ezzel együtt tudok élni.

Bár néhány dologban zavaró, hogy nem lehet annyi mindent megcsinálni vele, meg testre szabni, mint egy Androidost, de legalább stabil.

Egyszóval meg vagyok elégedve vele, egyelőre nem akarom még lecserélni. De ha mégis eljön az ideje, akkor megint szóba jöhet majd egy csúcskategóriás Android. Ez még a jövő zenéje.

2018. jan. 11. 13:52
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Apple iPhone 5. Egy Ausztriából behozott, szoftverhibás telefon. A hibáktól eltekintve (mert az nem a telefoné, hanem azé, aki szarul rakta fel az iOS-t) nagyon jó kis telefon, alapvetōen elégedett vagyok vele. Nekem például pont méret, de ez már mindenkinél máshogy van. Nem használom komoly dolgokra, talán az eddig legkeményebb feladat számára egy AnTuTu benchmark teszt volt.
2018. jan. 13. 23:16
 15/19 anonim válasza:
100%

Meizu M2.

Régen sokat játszottam rajta pl. NFS No Limits, Fifa 16 stb., de amióta áttértem a pc gamingre, azóta csak alap dolgokra (Facebook, Twitter, Instagram pörgetése, Youtube, Twitch, Deezer, stb...) használom.

2015 decemberében vettem, azóta is remekül helytáll, bár mivel nem csúcskategóriás telefonról van szó, kicsit lassult, de nem számottevően. A Flyme pedig kicsit iOS-szerű, menü nélküli rendszer, nagyon jól átlátható és könnyen kezelhető. :) Ja és a mai napig kap frissítést, még ha nem is gyakran (kb 4-5 havonta, s akkor is csak a Flyme-ra, az Android verziója ugyanaz maradt végig).

2018. jan. 14. 04:50
 16/19 anonim válasza:
100%

Samsung A5 2016.

2016 talán augusztusában vettük, beleszerettem a dizájnjába, elegáns kis telefon. Megvásárlása óta flip tokban tartom és van rajta védőüveg, ami sokat segít abban, hogy újszerű állapota megmaradjon. (nem is értem, egyesek hogyan képesek minden védőfelszerelés nélkül használni a sajátjukat...)

A legnagyobb negatívum, hogy a kamera nem a legjobb, előtte egy Iphone 5-ös telefonom volt, amit minimum 3-4 évvel korábban dobtak piacra, az A5 mégis sokkal rosszabb minőségű képeket csinál, főleg selfie módban. Ezt azonban már elfogadtam és ha valaha is komolyabban szeretnék foglalkozni a fotózással, úgyis inkább egy komolyabb fényképezőgépet veszek. Még egy negatívum a ronda emojik, ezzel azonban együtt kell élned, ha nincs pénzed Iphonera. :D

De miután voltam Iphone tulajdonosa, mindenképp szerettem volna visszatérni a Samsung családhoz, mivel sokkal jobban testre szabható, sok applikáció, ami Iphoneon pénzbe kerül, az a Playstoreon ingyenes, szóval van előnye, ha csóró vagy. :D Amúgy nem is volt olcsó telefon, 90.000 forintért vettük, de szerintem ha valaki hosszú távra tervez mobiltelefont venni, akkor érdemes egy felső középkategóriást vennie, ami kibír legalább 3 évet minimum. Én most 1.5 éve koptatom már a telefonomat, egyszer cseréltem tokot, hamarosan az üveget is lecserélem, mert kicsit sérült már, de ha vigyázunk a telefonunkra, évekig tudjuk gond nélkül használni.

2018. jan. 14. 08:52
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

"Akinek nincs iPhone-ja, az mind lúzer?"

Savanyú a szőlő?

Bírom az ilyen embereket, akik rákattintanak egy telefonos kérdésre, csak azért, hogy kijelenthessék hogy mindenki hülye, bezzeg ők a királyok mert nekik nem kell drága telefon. És mindenki dögöljön meg, mert "gazdag" és aki drága telefont vesz, az csak villogni és menőzni akar a haverok előtt.

Amúgy csak mellékesen:

11 hozzászólásból 3 volt iPhone, és nagyjából minden második alsó-közép kategóriás telefon. Neked persze sikerült szelektív látással levonni a következtetést, hogy mindenki kő gazdag...

2018. jan. 14. 11:03
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kb 3 éve nyúzok egy Galaxy S4-est, és még mindig meg állja a helyét!
2018. jan. 16. 06:58
 19/19 anonim válasza:
Utolsó előtti ! Ugyan nem nekem írtál, de reagálnék valamit! Én azon szoktam mosolyogni, amikor olyanok veszik meg részletre (soha nem vennék részletre telefont), aki keres kb 150 000 forintot, na akkor folyik a könnyem.
2018. febr. 28. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!