Milyen telefont használsz, aminek élvezhető minőségű fotókat készítő kamerája van beltérben is, nem csak verőfényes napsütésben?
Nekem fontos kiválasztási szempont a vásárlásnál, hogy jó legyen a kamerája, de azt ugye előre nem tudom kipróbálni. Telefon mindig nálam van, fényképezőgép meg nem.
60.000-ig és 60-90.000 Ft-ig kategóriában melyikek felelnek meg ennek a feltételnek?
a fanyalgókkal ellentétben a sony jó képeket készít vaku nélkül is...
de..
nekem LG G2-m van, annak is baromijó a kamerája...gyönyörű képeket készít éppen hogy megvilágított szobában is...még nem használtam a vakuját, pedig baromi erős..
viszont 99e.-Ft.
akármit is mondanak, némelyik teló már hozza egy közepes, nem dlrs gép szintjét, vagy jobb..
a telefonokban lévő fényképezőké a jövő..
Nekem a Sony Z1, a Gflex, a G2, Zultra bejött..de ezek előtt egy samum volt 3Mp kamerával, vaku nélkül...nos az is jó volt..
Én Lumia 820-at használok, és maximálisan elégedett vagyok a kamerás képességeivel!
(ha akarod, linkelhetek pár képet privát üzenet formájában, amit vele készítettem - ez a szar oldal nem engedi, hogy belinkeljem...)
Én 40.000-ért vettem, de már szinte lehetetlen újonnan beszerezni, pláne ennyiért...
nekem iphone5 van és beltérben is nagyon jó képeket csinál, nézz meg teszteket
Iphone az csillagászati összeg. Használtan meg nem veszek, mert ki tudja, milyen előélete volt.
lg g2 minin gondolkozom, de nem ismerem a fotós képességeit. Másik jelöltem a huawei g6. Ez utóbbiról jókat olvastam. Ha 90-körül keresgélek, akkor lg g2-re lg nexus 5re vagy xiaomi mi3-ra gondolnék 1. körben.Ezekkel esetleg van valakinek tapasztalata? Huaweiben több befutó is lehetséges, de nem tudom mennyire megbízható és nem tudom mondjuk egy xiaomiba be merjek-e ruházni.
En Nokia Lumia 925-ot hasznalok, nagyon jo kepeket készít.
A Nexus 5 es a Xiaomi Mi3 , nem valami erosek kameraban.
Olvass mobilarenas teszteket, ott leírják a kamerát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!