Amerikában mennyivel olcsóbbak a telefonok?
itt az iphone-t meg tudod nézni, és átváltod a dollárt forintra majd.
2. vagyok
de amúgy az USA-ba az elektronikai eszközök olcsóbbak mint itt.
2.vagyok
ja, hát igen ez alap.
meg amúgy szerintem az se éri meg h kirepülsz USA-ba telefont venni, mert kb a repjeggyel meg szállás, kaja stb ezzel együtt több költséged lenne, mintha megvennéd itthon hivatalosan :D
Persze nem én mennék ki érte, hanem hoznának be, csak nem találok sehol választ hogy pontosan mennyibe kerül -- azert nem talalsz mert tudod az USAban minden allamban (sot neha allamon belul varosokban) MAS az ado szazalek
kicsit ugy mint amit az elso linkelt, csak az egy fos kep, mert az 2011-es adat, Californiaban mar regen 9% folott van az ado
ha tudod hogy hol, melyik varosban fog vasarolni az aki hozna neked a telefont, akkor felmesz az apli oldalra, kivalasztod a neked tettszo telefont, azon belul a fuggetlen verziot (nem att, nem verizon, hanem fuggetlen...vagyis a legdragabbat) es guglival rakeresel hogy xyz sales tax, xyz nyilvan a vasarlas helyszine es egyszeru matekkal megvan, hogy a telefon mennyibe fog kerulni adoval egyutt
Huawei telefont nem arulnak az USAban! Persze online be tudod szerezni, de ahhoz meg nem kell senkinek az USAba jonnie :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!