Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért akadozik az iPhone 8...

Miért akadozik az iPhone 8 Plus-om?

Figyelt kérdés

Decemberben lett vásárolva a készülék. Gyönyörű, gyors, kiváló képek, egyszerűen minden amire szükségem van. Viszont, a gyorsaság ellenére is sokszor beakad. Gondolok pl amikor az NFS No Limit-tel játszom. Egyszerűen gyönyörűen fut a játék, és egyszer-egyszer gondol egyet és beakad egy ilyen jó 10-20 mp-re. Vagy volt, hogy a Snapchat akadt be, ami azért nem nagy igényű. De olyanok is vannak, hogy messengeren nem mindig jelenik meg a gépel szöveg sávja. Vagy egyszerűen csak félre csúsznak az alsó sávban lévő ikonok. Mégis a legidegesítőbb, hogy számtalan alkalomszor nem működik a vaku. Se fényképezőnél, se snapen, se sehol. Igen, be van kapcsolva, nem, nem automatikusra van állítva.

Ezeket a dolgokat azért furcsállom, mert például egyszer kipróbáltam a Need for Speedet úgy, hogy megnyitottam egy csomó alkalmazást plusz még a képernyőfelvételt is elindítottam, és úgy sem akadt. Szóval csak így tök random egyszer-egyszer. De elég gyakran ahhoz, hogy idegesítsen.

Azért a legdühítőbb az, hogy ez nem egy olcsó készülék, és mégis ilyen hibák vannak rajta. :(

Nem akarok androidra váltani. Nagyon tetszik a rendszer, és a sok hiba ellenére, nagyon gyors és mindent megnyit. De mégsem nézhetők el ezek a hibák egy ilyen telefonnál.

"Szar az iPhone, csak az android" típusú válaszok nem érdekelnek. Elhiszem ha valakinek az tetszik, remek telefonnak vannak arról az oldalról is, olcsóbban. Nekem ez jobban tetszik. :)

iOs 11.2.1 van rajta, és ejtettem már le, nem magasról és külsőleg semmi baja nem lett.

Nagyon köszönök minden választ, nagyon sokat jelentene, ha valami hozzáértő ember tudna nekem segíteni, de minden építőjellegű válasznak örülök. :)

u.i.: garanciás, ezt ott megoldják ingyen ha beviszem, vagy válaszra sem méltatnak? Holnap beviszem egy Apple szervízbe, ha ott nem kezdenek vele semmit, akkor egy iStyleba. Nem akarok erre plusz pénzt költeni.

2018. jan. 4. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Milyen épitő jellegű választ vársz?

Vidd vissza garanciába és megcsinálják.

2018. jan. 4. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Esetleg újratelepítheted rajta a rendszert, vagyis csinálj egy rendszer visszaállítást.
2018. jan. 5. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én 8 Plusomon is tapasztaltam hasonlókat, például Messengerben nem tudom megnyitni a billentyűzetet, be kell zárni az appot, és csak utána működik, valamint a vakuval is voltak problémáim.

Illetve mostanában ha a főképernyőt elhúzom balra, akkor egy pár mp-re lefagy, mielőtt betöltené az időjárást stb.

Eddig még nem gondoltam cserére, de szerinted érdemes lenne visszavinni garanciába? Vagy ilyen “apróságokkal” nem foglalkoznak?

2018. jan. 6. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!