Az IOS 11 tényleg lassítja az Iphone-t, vagy ez csak ilyen "szóbeszéd"?
iPhone 6ot ha lehet ne is frissítsd. Minél újabb egy szoftver, a régebbi készülékeken annál lassabban fut mivel több erő kell hozzá. Részben.
Hogyha egy 6s-ről vagy 7-ről lenne szó, azt mondom nyugodtan, de nem ajánlom a 6-ra.
így van, már a 10.2 is "tudta". ha eddig nem vetted észre, akkor azért valljuk be, nem valami nagy dolog ez...jó, nyilván más egy 5S és egy 6 vagy 6S lassulásának a mértéke, de a három telefont nem is érdemes egy lapon említeni a korkülönbségük miatt is.
én ezen vagyok legfőképpen kiakadva, hogy 10ből 9 ember soha életébe nem mondta volna, hogy lassabb a telefon, mint mondjuk pár hónappal az előtt, holott hát állítólag lassabb volt...most kiderültek ezek a dolgok, és hirtelen, mint valami placebo hatás, 10ből 9 ember már állítja, hogy ez felháborító, és tényleg lassabb a telefonja...
meg ezt is úgy állítják be, hogy akinek most van egy 1 éves iPhone 7-je, az használhatatlanul lassú, és ez milyen undorító húzás már az Apple-től.
na meg aztán ott van az a dolog is, amit kezdetek óta ajánlanak, hogy főverziós frissítéseknél nem árt egy restore-t csinálni, hogy minden tökéletes legyen. hányan csinálják meg? :D többség inkább hisztizik, hogy ez se jó, az se jó, lassú, szar, köcsög apple...:D
Egyátalán minek frissíteni ha jól fut minden?
Azért mert kijött egy újabb verzió?
Nekem 5s-em van már lassan 4 éve és nem frissítettem , pörög mint béka a turmixban.
Ez a frissítgetés egy nagy marhaság mert tele teszik felesleges bővítményekkek amiket sokan soha nem is használnak és ezek is lassítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!