Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nincs értesítési led az...

Miért nincs értesítési led az iphoneokba?

Figyelt kérdés
Egyikbe sincsen, amikor még az olcsó androidos telefonokba is van, egy nagyon hasznos dolog számomra, mivel innen tudom egybőly hogy jött e üzenetem nem kell feloldanom hozzá a képernyőt. A vaku villogás szerintem sokkal rosszabb megoldás. Miért kell ezt az alapvető funkciót kispórolni belőle, pedig nagyon tetszenek.
2018. jan. 3. 11:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
9-es én nem pontoztam le senkit, ha erre gondolsz... Meg nem is vagyok android párti, nekem az ios rendazere jobban tetszik, valószínű a következő telefonom iphone lesz, engem ez az ami zavar és nem tudok rá ertelmes indokot találni ezért tettem fel a kérdést hátha valaki tud rá indokot mondani, ami értelmezhető.
2018. jan. 8. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!