Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nincs értesítési led az...

Miért nincs értesítési led az iphoneokba?

Figyelt kérdés
Egyikbe sincsen, amikor még az olcsó androidos telefonokba is van, egy nagyon hasznos dolog számomra, mivel innen tudom egybőly hogy jött e üzenetem nem kell feloldanom hozzá a képernyőt. A vaku villogás szerintem sokkal rosszabb megoldás. Miért kell ezt az alapvető funkciót kispórolni belőle, pedig nagyon tetszenek.
2018. jan. 3. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Amikor igy is veszik mint a cukrot. Egy normális akkut is lehetne bele tenni, és ezek egyike sem drágitaná meg.
2018. jan. 3. 11:53
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ízlések és pofonok. Nem véletlenül nem raktak bele olyant gondolom. Lehet a nagy fejeseknek nem jött be az ötlet. Mondjuk személy szerint nekem nem is kell olyan, engem csak zavarna ha hosszú órákon át villogna. A LED megoldás amit az Apple szoftveresen alkalmaz ellenben csak akkor jelez ha értesítést kapsz.
2018. jan. 3. 12:08
 3/11 Captain Logic ***** válasza:
31%
Mert csak a helyet foglalná, és a vásárlók fele amúgy se használná. Főleg már az X-ben nem lenne praktikus még azt is belerakni.
2018. jan. 3. 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Az X-be miért nem lenne praktikus?
2018. jan. 3. 14:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolom arra értette, hogy a sok szenzor, hangszóró, meg a dupla előlapi kamera (ami a FaceID-hoz kell) mellett nehezen lenne még másnak is hely.
2018. jan. 3. 14:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Én nemtudom elkepzelni, hogy milyen hátrányt jelentene, ha valakit zavar, hogy villog akkor ki lehet kapcsolni az egészet, de legalább aki igényli annak ott lenne a lehetőség, akkora helset biztoe nem foglalna, ha minden androidos telefonban van. Nem tudok rá logikus magyarázatot találni.
2018. jan. 3. 18:36
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

nekem samsung galaxy a5 2017-em van

és nincs értesítési led

szóval nem minden androidosban van

amúgy azért nincs a telefonomban, mert van egy always on display funkció ami ezt pótolja

de engem nem zavar, hogy nincs benne

na ezt csak azért írtam mert felhoztad kérdező, hogy minden androidosban van :D

2018. jan. 3. 18:42
 8/11 A kérdező kommentje:
Ott van egy külön funkció erre igen, de a vaku villogás borzasztoan ízléstelen szerintem.
2018. jan. 3. 18:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Köszönjük. Nagyjából véleményt kértél, elmondtuk. Mivel erre a kérdésre nincs megerősített válasz.

Finoman fogalmazva nagyon kedves vagy ha emiatt jelölted be hogy nem hasznos a válasz, amikor neked nem ugyanaz a véleményed. Akkor minek kérdezel??

Életemet teszem rá hogy android párti aki lehúzta. Azok ilyenek mindig

2018. jan. 4. 12:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon drága alkatrész, ezért inkább nem tesznek bele...
2018. jan. 5. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!