Miért nincs értesítési led az iphoneokba?
Figyelt kérdés
Egyikbe sincsen, amikor még az olcsó androidos telefonokba is van, egy nagyon hasznos dolog számomra, mivel innen tudom egybőly hogy jött e üzenetem nem kell feloldanom hozzá a képernyőt. A vaku villogás szerintem sokkal rosszabb megoldás. Miért kell ezt az alapvető funkciót kispórolni belőle, pedig nagyon tetszenek.2018. jan. 3. 11:42
1/11 anonim válasza:
Amikor igy is veszik mint a cukrot. Egy normális akkut is lehetne bele tenni, és ezek egyike sem drágitaná meg.
2/11 anonim válasza:
Ízlések és pofonok. Nem véletlenül nem raktak bele olyant gondolom. Lehet a nagy fejeseknek nem jött be az ötlet. Mondjuk személy szerint nekem nem is kell olyan, engem csak zavarna ha hosszú órákon át villogna. A LED megoldás amit az Apple szoftveresen alkalmaz ellenben csak akkor jelez ha értesítést kapsz.
3/11 Captain Logic válasza:
Mert csak a helyet foglalná, és a vásárlók fele amúgy se használná. Főleg már az X-ben nem lenne praktikus még azt is belerakni.
4/11 anonim válasza:
Az X-be miért nem lenne praktikus?
5/11 anonim válasza:
Gondolom arra értette, hogy a sok szenzor, hangszóró, meg a dupla előlapi kamera (ami a FaceID-hoz kell) mellett nehezen lenne még másnak is hely.
6/11 A kérdező kommentje:
Én nemtudom elkepzelni, hogy milyen hátrányt jelentene, ha valakit zavar, hogy villog akkor ki lehet kapcsolni az egészet, de legalább aki igényli annak ott lenne a lehetőség, akkora helset biztoe nem foglalna, ha minden androidos telefonban van. Nem tudok rá logikus magyarázatot találni.
2018. jan. 3. 18:36
7/11 anonim válasza:
nekem samsung galaxy a5 2017-em van
és nincs értesítési led
szóval nem minden androidosban van
amúgy azért nincs a telefonomban, mert van egy always on display funkció ami ezt pótolja
de engem nem zavar, hogy nincs benne
na ezt csak azért írtam mert felhoztad kérdező, hogy minden androidosban van :D
8/11 A kérdező kommentje:
Ott van egy külön funkció erre igen, de a vaku villogás borzasztoan ízléstelen szerintem.
2018. jan. 3. 18:45
9/11 anonim válasza:
Köszönjük. Nagyjából véleményt kértél, elmondtuk. Mivel erre a kérdésre nincs megerősített válasz.
Finoman fogalmazva nagyon kedves vagy ha emiatt jelölted be hogy nem hasznos a válasz, amikor neked nem ugyanaz a véleményed. Akkor minek kérdezel??
Életemet teszem rá hogy android párti aki lehúzta. Azok ilyenek mindig
10/11 anonim válasza:
Nagyon drága alkatrész, ezért inkább nem tesznek bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!