Mi lenne ha az okostelefonok full felhőben működnének?
Azaz: mivel ma már a mobil szélessáv szinte mindenhol megvan, nem kellene a telókra letölteni az appokat, nem kellene a telókat örökké frissíteni, nem kellene örökké elavultnak nyilvánítani, ha a teló csak úgy lenne egy felhő alapú klienssel összeköt e mint mondjuk a teamwiewer a számítógépekkel. Tehát a felhőbben lenne egy fakkod, ott lennének az appok, ott lenne minden, az okosteló csak egy net alapú 'távirányító' és 'monitor'lenne. Max a telefon funkció nyilván megmaradhatna benne,mhogy net nélkül is lehessen GSM-ezni.
Bocsánat nem vagyok informatikus sak egy laikus felhasználó, ha valamit nem úgy fogalmaztam, akkor tudjátok be ennek. Szerintem a telók életciklusát fel lehetne húzni ezzel.
" exkluzív életérzés volt a drága teló (Nokia 8910i és 8800)"
Azokon volt valami filléres szar szétcsúsztatható műanyagburkolat, amiért 150ezerbe kerültek 15 éve?
De a kérdésed még nyomokban sem tartalmaz józan paraszt eszet, mert akkor hamar összeraknád, hogy a mai akkukkal mit lehetne elérni folyamatos szélessávú ip kapcsolat használata esetén, mikor is a fórumok teli vannak az anyázással, hogy alig használja a paraszt, oszt egy napot bír. És leginkább lépj ki a pesti belvárosi burkodból: az országban távolról sem álomszerű a mobilnet ellátás.
A Nextbit cég pár éve megpróbálta ezt az elképzelést a Robin modelljükkel.
Hát, nem jött be.
Köszönöm a hsz-eket. Különösen azokét akik érdemben szóltak hozzá és nem a szar kis életük frusztrációit vezették le minősítgetéssel.
Mivel nem létezik hülye kérdés csak hülye válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!