Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen nyomógombos okostelefon...

Milyen nyomógombos okostelefonok vannak?

Figyelt kérdés
Páromnak szeretnék "kicsit okos telefont" venni, de ragaszkodik a hagyományos telefonhoz, én pedig szeretném, ha tudnánk beszélni neten keresztül is.
2017. nov. 5. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
BlackBerry KeyOne. Érintőkijelzős, de van rendes billentyűzete is.
2017. nov. 5. 20:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, de ehhez újjá kell mindkettőnknek születni. Nekem anyagilag, neki pedig hozzáértés/állagmegóvás terén. Kb. 21-35 körül szeretnék venni, nem kell az érintőképernyő, gombok kellenek(egyelőre). Egy ismerősnél láttam hasonlót, de nem érdekelt akkor. Őt meg nem tudom megkérdezni már.

Könnyen kezelhető, minimális internetezésre kellene (beszélni, üzengetni). Ha akarja majd lecseréli jobbra, ha tényleg tud már netezni vmennyire. Nem vagyunk fiatalok már, a funkció miatt kell :)

2017. nov. 6. 08:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor felejtős lesz. Manapság nem gyártanak gombos okostelefont. Ami van nyomógombos kínálat az meg nem okos. Viszont netezni elég korlátozottan lehet velük. Navon BT50-et használtam egy hétig, a hangminősége borzasztó volt, de az emailjeimet meg tudtam nézni, meg facebookon tudtam üzenetet küldeni. Mindezt mobilneten mert wifi nem volt benne. És azért a böngészőjét nehezebb volt használni mint egy érintőkijelzős okostelefonon. Viszont csak 6 ezer forint volt a Media Marktban kb. 2 éve.

A Samsungnak volt egy nyomógombos Galaxy modelje (ez androidos okostelefon), csak az már elég régi modell és nagy ritkaság.

Vagy a BlackBerrynél maradva van a Q5 és a Q10. Qwerty gombsor, BB10-es rendszer ami egész sok androidos alkalmazással is kompatibilis, és mivel már vannak legalább 5 évesek az áruk is belefér ebbe az összeghatárba.

Gombos okostelefon van használtan ennyi pénzért, az új készülékek között meg nem okostelefonok vannak csak gombosba, ennyi pénzért. Sok variáció sajnos nincs.

2017. nov. 6. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi.
2017. nov. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!