Mi annak a kábelnek a neve aminek mindkét végén ugyan az a csatlakozása? És a mai okostelefonok többségét ezen csatlakozás segítségével töltjük.
1. Az valóban töltőkábel, de a kérdező nem ezt kérdezte.
"kábel aminek mindkét végén ugyanaz a csatlakozás van ".
Persze jobb lenne a kérdező te linkelnéd be.
"kábel aminek mindkét végén ugyanaz a csatlakozás van "
Valóban, de ezt is írja: "mai okostelefonok többségét ezen csatlakozás segítségével töltjük"!
Olyan kábel meg nincs, legalább is nem töltésre!
Huawei 5776s-ről lehet tölteni telefont. Használati útmutatóban írta de sajnos a kábelt hogy hol lehet hozzá beszerezni nem.
Idáig jutottam hogy micro b kábel de mindig más van a végén sose ugyan az. Külföldi oldalakon találtam pl: [link]
Tehát biztos, hogy van ilyen kábel. Csak itthon még nem találtam.
Ha a telefonodról akarsz másikat tölteni, akkor szükséged van egy OTG-kábelre, amit a telefonodba dugsz, majd abba a másik telefon töltőkábelét.
Az OTG esetén a csatlakozó bekötése "mondja meg" a mobilodnak, hogy ne perifériaként, hanem hosztként működjön, ellentétben a sima USB kanóccal.
Az általam leírt kombináció esetén az egyik áramforrásként, a másik fogyasztóként kapcsolódik, mivel az USB kábelek alapvetően egyirányúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!