Mért dob le egyfolytában a wifi?
A router közel van (egy csukott ajtó van közte és a telefon között) mégis hogy ha egyszer sikerül felcsatlakozniom akkor átlagban mindig max jelen van viszont kb 2-3 perc múlva ledob és kénytelen vagyok mobilnetet hazsnálni mivel hiába nyomom ki majd újra be a wifit ugyanaz történik. Próbáltam már újraindítani is a telefont viszont semmin nem változtat, és ez van már kb 3-4 hónapja. A többi eszköz viszont gondnélkül veszi a wifit a ház bármely pontjából. A telefon beállításokat átnéztem ÉN nem találtam semmi rendelleneset(Ugyan a fejlesztői beállítások fel van oldva de ott nem módosítottam emlékeim szerint semmit). Már azt is próbáltam , hogy beírom a kezelőfelületen a wps pin-t te az se segített, hálózatelfelejtést is próbáltam de ez sem változtatott semmit. Neten néztem, hogy valami csatornát lenne érdemes váltnai vagy mit amihez le is szedtem a wifi analyzer nevű programot, de azt nem igazán tudtam kezelni (a rouer kezelőfelületén az automatikus csatornaválasztás van bekapcsolva, telefonon pedig be van nyomva az automatikus újrakapcsolódás). Ti mit javasoltok?
telefon: Galaxy A5 (2016)
Router(connect box-upc): ch7465lg-lc
ugyan ez van az én telefonommal nagyszüleimnél, de csak az enyémmel
vmi miatt a routet nem szereti a telód
jelentsd be ezt a upcnél, hátha adnak másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!