Ez tényleg Telenoros szám? Hálózati letiltásról kaptam SMS-t.
"Kérjük, lejàrt eszköztartozàsàt fizesse ki 15 napon belül - ellenkezö esetben hàlòzati tiltàssal làtjuk el a készüléket. Üdvözlettel: Telenor"
+36 20 900 0922
Valaki kapott már hasonló üzenetet erről a számról?
Talán 2 hónapja ha megvan a telefon, az SMS-t én kaptam, az előfizetés meg a számla meg minden apa nevén van, ő fizeti a részletet is, és a telefonszámlával együtt vonják le ezt is.
December 28-án kaptam az üzenetet, előtte 18-án levonták a pénzt.
Akkor figyelmen kívül hagyhatom, kamu?
Azért szólj apádnak, nézze meg a telenoros fiókjában, van-e lejárt tartozása, vagy hívja fel az ügyfélszolgálatot.
Srácok, levonták a decemberi tartozást, ezt le is írtam.
Gondoltam, hátha valaki járt már így ezzel a számmal, de holnap bemegyek a telenorhoz, teljesen felesleges volt itt rákérdeznem.
Jó nyugi mindenkinek. Ezt túltárgyaltuk amikor rájöttem, hogy nem volt értelme feltenni a kérdést, mert úgysem lesz senki aki mondana valamit a számról.
Egyébként, miért hajtanának el, ha bemegyek megkérdezni, hogy az ő számuk-e amiről egy olyan SMS-t kaptam, ami nem vonatkozik rám? Hagyjuk már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!