Le merjem cserélni az iPhone-t?
Kezd tonkremenni a 6s-em. Nincs 1 eves, de az akksi mar kuka, hidegben 40%-on kikapcsol, lassan tolt es a tobbi szokasos problema.
Eddig az android hallatatol is rosszul voltam, viszont mar azon gondolkodom, mi lenne HA. Ott tartok, hogy nem merem mar megvenni sem az i8-at sem pedig az X-et, mert egy ev utan azzal is csak a szivas lenne. Utalom a samsungot, nem akarok sony-t sem huawey-t (barhogyan is irjak), viszont a blackberry-t mindig is TELEFONNAK tartottam. A kerdesem az lenne, mivel lovesem sincs az androidrol, hogy mennyire foghatok melle, ha mondjuk veszek egy blackberry motiont. Esztetikailag nagyon tetszik, de ugyebar nem az a legfontosabb. Elsosorban olyan valaszokat varok, amik nem 100%-ban az apple fikazasat tartalmazzak, hanem erveket a blackberry mellett, illetve ellene.
Koszonom a valaszokat elore is!
Egy év után nem kéne gond legyen a iPhoneal. Ha már van garancia rá, lehet meg kéne próbálni valami kezdeni vele.
Blackberry telefonoknak már nem sok köze van az igaz Blackberryhez.
Drágán például a Google pixel 2 jó választás lehet. Olcsóbban a Oneplus 5T-t ajánlom. Még olcsóbban Xiaomit-t érdemes venni.
De azért ne túl olcsón, mert akkor persze, hogy csalódni fogsz az Androidban.
megtartottam az anno ujonnan vasarolt 4S-t es mostmar csak arra hasznalom, hogy fenyero max, kepernyo kikapcsolas "soha" es idozito elindit, (treninghez kell es ilyenkor tobb orat megy egyhuzamba a stopper) es hibatlanul mukodik es alig merul
ha nem hasznalom csak a polcon van akkor hetekig birja
6S 1 eves es kuka akksi? - ott valami mas bibi van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!