Le merjem cserélni az iPhone-t?
Kezd tonkremenni a 6s-em. Nincs 1 eves, de az akksi mar kuka, hidegben 40%-on kikapcsol, lassan tolt es a tobbi szokasos problema.
Eddig az android hallatatol is rosszul voltam, viszont mar azon gondolkodom, mi lenne HA. Ott tartok, hogy nem merem mar megvenni sem az i8-at sem pedig az X-et, mert egy ev utan azzal is csak a szivas lenne. Utalom a samsungot, nem akarok sony-t sem huawey-t (barhogyan is irjak), viszont a blackberry-t mindig is TELEFONNAK tartottam. A kerdesem az lenne, mivel lovesem sincs az androidrol, hogy mennyire foghatok melle, ha mondjuk veszek egy blackberry motiont. Esztetikailag nagyon tetszik, de ugyebar nem az a legfontosabb. Elsosorban olyan valaszokat varok, amik nem 100%-ban az apple fikazasat tartalmazzak, hanem erveket a blackberry mellett, illetve ellene.
Koszonom a valaszokat elore is!
De az Blackberry egy átmatricázott Alcatel, TLC birtokolja sajnos majdnem minden egyéniségét elvesztette.
Amúgy iPhone-ról rengetegen váltottak Pixel 2-re, azzal tuti nem nyúlsz mellé mert minden téren elég jó.Olcsóbban ott a HTC U11 vagy a Nokia 8.
Valami japán eredetű márkát nézz pl sony
Elég megbízhatóak :) samsungba dolgoztam, inkáb nem mondok semmit felejtős
Meg érdemlik a sorsukat.
Aki divat cikket vesz , az cserélje sűrűn.
Sőt most hogy belassították, tönkre tették azokat, még inkább nem éri megvenni.
Nekem 2 éves Ulefone power van, eddig semmi baja.
Van még Oukitel K6000 is a családban,ez másfél éves , ez is tökéletes.
Még egyik sem lassult, nem fagyott le sosem. A nagy akku pedig szinte megfizethetetlen.
Ha most kellene vennem, én ilyet vennék.
Szerintem nézd meg hogy mit tud.
Új telefon helyett akksicsere ??
200 ezer helyett csak 15-be kerülne.
Szerintem simán csak rossz példányt fogtál ki iphone-ból vagy nem tudom.
1 éves és kuka az aksi?
Iphone-ok annyira nem romlanak el, nekem volt több iphone, ipad is és nem igazán volt velük gond.
Meguntam őket azért nincs már meg pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!