Miért nem kapcsol be a telefonom?
Figyelt kérdés
Egy homtom ht 16-om van. Az SD-kártyáról másolgattam át dolgokat a telefonra, mert nagyobb sd-t akartam beletenni, egyszer csak kifagyott,összeomlott.
Azóta nem kapcsol be, recovery mode-ba sem tudok belépni, gépre nem csatlakozik, töltőt rádugom nem történik semmi.
Vannak rajta fontos jegyzetek,képek azokat jó lenne valahogy le szedni róla, ha már a telefon valószínűleg kuka.
Találkoztatok már ilyesmivel?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
2017. dec. 26. 19:53
1/3 anonim válasza:
Vagy akkumlátor vagy az alaplap adta meg magát próbáld azt hogy 10 percig kiveszed az akkut és vissza be ha úgy sem kapcsol be szervíz vagy ha van lehetőséged akkor másik olyan akksival megpróbálod ha azzal sem kapcsol be akkor az alaplap :-( az alaplapi hibában az a rossz hogy onnan már nem mented le az adatokat :-(
2/3 A kérdező kommentje:
Kiírta, amikor másolgattam,hogy kevés hely maradt a telón, leokéztam és úgy fagyott ki.
Lehet hülyeség, de megtelt a memória és olyan kevés lett,hogy képtelen bekapcsolni vagy ilyesmi?
Vannak adatmentéssel foglalkozó üzletek, szerinted ott tudnak tenni valamit?
2017. dec. 26. 23:17
3/3 anonim válasza:
Elmehetsz, sajnos nem lehet belelátni de ezek alapján alaphibás olyan sajnos nincs hogy a hely miatt ha az 0 byte akkor is annak be kell kapcsolnia mert a syspart (csak én nevezem igy) és az android rendszer particiói külön vannak ez csak egy emulált tárhely olyan mintha a gépbe tennél + kártyaolvasót sd kártyával :-( menj el azért hátha nem akarlak lebeszélni de felklészítelek rá hogy nemleges lesz a válasz. Ha csak ki nem találtak valami kütyüt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!