Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Bluetooth mennyire "eszi" a...

A Bluetooth mennyire "eszi" a töltöttséget?

Figyelt kérdés
Vettem egy vezeték nélküli Bluetooth-os fülhallgatót, kibírna a telóm egy 12 órás utat? (Nem tudom tölteni a telóm menet közben, nincs PowerBankom)
2017. dec. 19. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen telefon? Azaz mekkora az akksi? Folyamatosan menne a zene? Csak az menne?
2017. dec. 19. 18:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Samsung Galaxy J5 (2016)

Kb. 8 órát megy folyamatosan a zene (attól függ hogy mennyire vagyok fáradt, szóval +/- 1-2 óra)

Néha van ingyen net a buszon, de ha nagyon fogy a töltöttség akkor nem használom. A Google térképet meg a Messengert kapcsolom be párszor pár percre, hogy jelezzem hogy hol vagyok, mikor érkezem.

2017. dec. 19. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Minél újabb a BT chip (technológia) annál kevesebbet fogyaszt. A BT 4.0 fölöttiek már elenyészően keveset esznek.
2017. dec. 19. 19:16
 4/8 Szirty ***** válasza:

Kipróbálod és megtudod.

Nehézséget okoz ez?

2017. dec. 19. 20:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Szeretném, ha negyed-fél órával az érkezés előtt tudnék jelezni, hogy jöjjenek le elém kocsival.

Ez a legnagyobb gondom, amúgy meg szeretnék zenét hallgatni, mert uncsi az út, és ha valamivel elfoglalom magam (amit nézni kell) akkor instant hányingerem lesz.

(B-terv - a tartalék Jack-dugós fülesemet - ami jelenleg a "Világ Leggyatrább Elektronikai Cikke" díj büszke tulajdonosa - bedugom a Nintendómba, amire feltöltök pár "fontosabb" zenét, de ha lehet ezt inkább elkerülném.Ezért érdekelne, hogy szerintetek túléli-e a telóm az utat.)

2017. dec. 19. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
3500 Ft körül már kapsz egy normális PowerBankot, ami nagyobb a telefonod akksija!
2017. dec. 20. 01:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocs, *nagyobb, MINT a telefonod akksija!
2017. dec. 20. 01:50
 8/8 Szirty ***** válasza:

"Ez a legnagyobb gondom, amúgy meg szeretnék zenét hallgatni"

Akkor csináld!

Miért nem próbálod ki az út előtt, hogy meddig bírja az akku ha zenét hallgatsz?

Ha megteszed, megtudod a választ, mi ezzel a probléma?

Vagy próbáld ki az úton. Feltételezem, hogy zenehallgatás közben is kijelzi az akku állapotot a készüléked. Néha vetsz rá egy pillantást és időben leállítod a zenét ha fogytán a kakaó.

2017. dec. 20. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!