A telefonomon nem tudom bekapcsolni a wifi-t és a blootooth ot miért?
A nanoSIM kártyát házilag vágtad bele, vagy a szolgáltatód adta? Tud érdekes dolgokat művelni a vágott SIM.
De ahogy írtam, ez lehet valamilyen szoftveres, vagy hardveres hiba is, én is találkoztam hasonlóval.
Ezt találtam például, ami segíthet:
" Update: After much research it appears that if your HTC One E8 the latest version of Android 5.0 Lollipop that there may be a problem with the firmware itself. You need to remove your HTC One E8's MicroSD card and restart the device. Now try connecting to the Wi-Fi network again. If it works, Great! Unfortunately, there is no permanent fix for this and you will have to use your device without a MicroSD card if you want to use the WiFi. Hopefully, Google will have a patch for this soon."
Ezt próbáld végig:
Ha nem segít, akkor leggyorsabb módsze az újrflashelés. Ez azt jelenti, hogy fogod az oprendszer gyári lemezképét, és egy programmal rámásolod az üres klszülékre.
Ehhez segítenek ezek az oldalak:
Pofon egyszerű, de első alkalommal nagy szívás lehet betanulni mi hogy van. Ha van egy ismerősöd, aki már csinált ilyet, az nagyon sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!